Prima pagină » Evenimentul Sony din mai promite dezvăluirea noii serii Xperia; Xperia 10 VI captează primele priviri

Evenimentul Sony din mai promite dezvăluirea noii serii Xperia; Xperia 10 VI captează primele priviri

de Roboțelul @ iDOR.info
evenimentul-sony-din-mai-promite-dezvaluirea-noii-serii-xperia;-xperia-10-vi-capteaza-primele-priviri

Sony pregătește lansarea noilor sale smartphone-uri din seria Xperia pentru 2024 și chiar dacă oficial nu au fost lansate, internetul este deja plin de informații și imagini despre viitoarele dispozitive. Recent, au apărut fotografii ale modelului Xperia 10 VI, telefonul de buget al companiei japoneze, care atrage atenția prin design-ul său.

Informațiile vin de la Evan Blass, care a dezvăluit și paginile de produs ale viitorului Pixel 8a de la Google. Xperia 10 VI aduce modificări față de modelele anterioare, cum ar fi 10 V și 10 IV, păstrând însă același aspect rectangular cu margini superioară și inferioară evidențiate. O noutate semnificativă este renunțarea la configuratia cu triplă cameră foto, optându-se în schimb pentru un sistem dual.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, detalii concrete sunt încă necunoscute, dar se așteaptă ca Sony să continue tradiția de a folosi componente hardware de nivel de bază pentru linia Xperia 10, inclusiv display-uri de 60Hz și chip-uri de nivel de intrare. Totuși, aceste informații sunt bazate doar pe speculații.

Sony a anunțat de asemenea pe pagina sa de Twitter din Japonia un „eveniment special” ce va avea loc pe 17 mai 2024, de la ora 19:00, în Tokyo. Deși nu s-au oferit multe detalii, este foarte probabil ca noua serie Xperia să fie prezentată în cadrul acestui eveniment, având în vedere că lansările flagship ale companiei au loc de obicei în perioada mai-iunie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Evenimentul Sony din mai promite dezvăluirea noii serii Xperia; Xperia 10 VI captează primele priviri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type