Prima pagină » Sony Xperia 1 VI şi Xperia 10 VI vor avea module foto mai mari; Iată imagini

Sony Xperia 1 VI şi Xperia 10 VI vor avea module foto mai mari; Iată imagini

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-xperia-1-vi-si-xperia-10-vi-vor-avea-module-foto-mai-mari;-iata-imagini

Am avut parte de multe scăpări până acum pentru Sony Xperia 1 VI şi am aflat că în sfârşit renunţă la acel aspect îngust al ecranului, cel 21:9. Acum vedem cum arată atât modulul foto de la Xperia 1 VI, cât şi cel de la Xperia 10 VI, prin intermediul unei scăpări.

Xperia 1 VI

Scăparea provine de la protecţii de tip „tempered glass” pentru cele două telefoane, care au apărut în magazinul japonez Rakuten Market. Ştim că Sony a confirmat deja un eveniment pentru 17 mai, când va prezenta noile Xperia-uri, deci nu ne miră scăpări de genul. Ambele protecții sunt mai mari fizic decât cele de la predecesori şi au deschideri mai largi. Sursele spun că primim şi senzori foto mai mari.

Xperia 1 VI

Protecţia lentilei pentru Sony Xperia 1 VI măsoară 1.5 x 5.2 cm faţă de 1.3 x 4.9 cm cât avea Xperia V. Pe Xperia 10 VI avem o dimensiune de 1.6 x 3.3 cm, mai mare decât la predecesor. Evident, dacă ne temperăm aşteptările putem gândi că sunt modificări doar de ordin estetic, nu de lentile în sine.

Un alt zvon recent spunea că Sony renunţă la ecranul 4K de pe flagship şi că Xperia 1 VI va folosi aceiaşi senzori foto ca şi predecesorul său, cu un senzor principal de 24 mm şi 48 megapixeli, cu deschidere F/1.9 şi mărime de 1/1.35 inch, plus o cameră de 12 MP ultrawide cu focala de 16 mm. Această cameră are deschidere F/2.2 şi senzor de 1/2.5 inch.

Apare şi o cameră telephoto cu focala între 85 şi 125 mm şi rezoluţie de 12 MP, senzor de 1/3.5 inch şi zoom continuu. Sony va aduce şi îmbunătăţiri software la nivel de cameră. Aşteptăm şi un procesor Snapdragon 8 Gen 3 la bord şi până la 16 GB RAM. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony Xperia 1 VI şi Xperia 10 VI vor avea module foto mai mari; Iată imagini

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă