Prima pagină » Turul Magazinelor #1325: Cel mai ieftin laptop şi cel mai ieftin smart TV + reducere la Motorola Edge 40

Turul Magazinelor #1325: Cel mai ieftin laptop şi cel mai ieftin smart TV + reducere la Motorola Edge 40

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1325:-cel-mai-ieftin-laptop-si-cel-mai-ieftin-smart-tv-+-reducere-la-motorola-edge-40

Azi o să fiţi invadaţi cu ştiri şi oferte legate de iPhone 15, 15 Pro şi toată suită de produse noi Apple. Măcar Turul Magazinelor vă va scuti de asta… parţial. Suntem la episodul #1325 şi avem pentru voi cel mai bun preţ pentru un smart TV şi cel mai ieftin laptop pentru şcoală. Am găsit şi o reducere la Motorola Edge 40, dar şi un televizor 4K ieftin. Plus un birou arătos pentru un adolescent. Pentru gameri avem o cameră de PS5 gata de streaming, iar ca telefon proaspăt sosit în România, apare Moto G84. La final, ca bonus, nu ne putem abţine: apare şi un iPhone 15 Pro.

Iată ofertele zilei:

1. Motorola Edge 40

Îmi amintesc că îl lăsasem pe Motorola Edge 40 pe la 1999 lei, de aceea mă miră şi mă bucura să îl văd sub 1800 lei, ba chiar şi mai jos dacă faci Buyback prin Flip (primeşti 50 lei extra). Oferta e la eMAG şi telefonul apare inclusiv pe nuanţa atractivă Viva Magenta.

Telefonul are un ecran P-OLED de 144 Hz, procesor MediaTek Dimensity 8020, 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Mai impresionantă e încărcarea la 68W a bateriei de 4400 mAh. Are şi difuzoare stereo, camera principală de 50 MP cu OIS, camera ultrawide de 13 MP cu autofocalizare, plus funcţii de productivitate ca Ready For, care transforma experiența telefon + monitor într-una de desktop PC.

2. Cel mai ieftin televizor smart de la evoMAG

Acest model Legend e cel mai ieftin televizor smart de la evoMAG, la 489 de lei. E doar HD Ready, are doar 80 cm, dar e bun pentru o cameră în care nu intri prea des. E bun pentru nişte YouTube înainte de culcare, pentru văzut seriale pe un abonament Netflix cu rezoluţie redusă. E bun pentru pensiuni, hoteluri, Airbnb, camera de oaspeţi. Are două difuzoare de 5W, slot CI Plus şi 2 porturi USB 2.0, dar şi 3 porturi HDMI.

3. Cel mai ieftin televizor 4K

televizor 4K

Tot la evoMAG găsim cel mai ieftin televizor 4K, un model LED NEI de 109 cm, care costă 919 lei. Are funcţii smart, Wi-Fi şi slot CI+. Are panou LED, tuner digital DVB-T, două difuzoare de 8W şi conector Ethernet. Are şi wireless, slot CI+, 2 porturi USB 2.0 şi 3 porturi HDMI. Muchii rezonabil de înguste şi două picioare solide pentru suport.

4. Cel mai ieftin laptop Back to School

Dacă vreţi un laptop ieftin, unul strict pentru Office şi sarcini de bază pentru cel mic, pentru proiectele de la şcoală, veţi cheltui doar 898 lei pe unul găsit la PC Garage. Are un ecran de 15.6 inch Full HD, procesor Intel Celeron N4020, tactat până la 2.8 GHz, 4 GB RAM şi SSD de 256 GB. Suportă până la 8 GB RAM, deci îi puteţi extinde memoria şi vine cu boxe stereo, Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2, două porturi USB 2.0, un USB 3.2 Gen 1, dar şi port Ethernet şi HDMI. Bateria are 36 Whr, deloc rău.

5. Pachet promo: Birou Kring Windsor, lemn/metal

Să dai 542 de lei pentru un birou elegant şi un scaun fashion roz la eMAG nu mi se pare rău deloc. Vorbim aici despre un birou Kring Windsor, din lemn şi metal, cu lungime de 120 de cm. Biroul are picioare bine spaţiate, loc pentru bibliorafturi şi e bun pentru a ţine pe el manuale, laptop, poate şi o imprimantă. E bun în camera unui şcolar. Scaunul e din spumă cu memorie, materiale impermeabil, are spătar şi şezut reglabile. 

Biroul are structura de rezistenţă din oţel. 

6. Camera HD pentru PlayStation 5

Cine vrea să înceapă o carieră de streamer direct pe PS5 poate cumpăra această cameră de la eMAg, la 299 lei. A intrat în stoc recent, am tot căutat una şi era numai la parteneri Marketplace şi ajungea târziu în Bucureşti. Atenţie, nu oferă control pentru jocurile care au nevoie de gesturi, că Just Dance, ci doar streaming pe Twitch sau YouTube. Are şi funcţie Chroma Key, reglaje de luminozitate, contrast, încadrare în chenar. Oferă captura Full HD şi are un suport versatil.

  • Bonus 1: Telefon mobil Motorola Moto g84: 1549 lei la eMAG
  • Bonus 2: Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro, 128GB, 5G, Black Titanium: 5949 lei la eMAG




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1325: Cel mai ieftin laptop şi cel mai ieftin smart TV + reducere la Motorola Edge 40

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă