Prima pagină » Turul Magazinelor #1415: Cel mai ieftin Galaxy Z Flip 5 e şi mai ieftin, electrocasnice pentru bucătărie de Paşte, TV ieftin 4K

Turul Magazinelor #1415: Cel mai ieftin Galaxy Z Flip 5 e şi mai ieftin, electrocasnice pentru bucătărie de Paşte, TV ieftin 4K

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1415:-cel-mai-ieftin-galaxy-z-flip-5-e-si-mai-ieftin,-electrocasnice-pentru-bucatarie-de-paste,-tv-ieftin-4k

Săptămâna viitoare e şi Paştele şi 1 mai, ne aşteaptă câteva zile libere în care să ne reconectăm cu cei dragi şi în care să gătim mai mult, să ne jucăm pe consolă, să ne plimbăm şi să ne distrăm. În Turul Magazinelor #1415 am inclus unul dintre cele mai cool pliabile din 2023, acum devenit şi mai ieftin, dar şi o serie de electrocasnice pentru bucătărie, pentru gătitul de Paşte. Avem şi un TV 4K la preţ rezonabil, ba chiar foarte bun, o consolă pentru cel mic, plus un aparat de aer condiţionat pentru la vară. Nu uităm de ULTIMUL monitor de gaming de care o să ai nevoie şi de o consolă portabilă cu putere de PC.

1. Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 ne impresionase plăcut când a picat sub 4000 de lei. Ce spuneți de el acum, când ajunge să fie sub 3500 de lei chiar. Asta doar la Flanco aplicând codul „GALAXYSPRING10„. Ca să vă faceți o idee de utilitatea sa: are ecran extern mult mai mare decât predecesorii, cu aplicații full screen și colegul Alex l-a folosit ca daily driver ziua și noaptea la festivalul Summer Well. Are și procesor Snapdragon puternic, a primit și Galaxy AI, e pachetul complet.

2. Nintendo Switch Lite

Dacă ești în căutarea unui cadou de Paște pentru cel mic, atunci te poți orienta spre acest Nintendo Switch Lite, la doar 879 de lei la Quickmobile. Dacă aplici codul „QUICK202„, ai și extra reducere de 3%. E în stoc, arată bine pe galben, e un produs nou și oferă acces la titluri precum cele din seria Mario, Zelda, Yoshi, Wario și multe altele. O consolă compactă, ușor de folosit, comodă, cu procesor puternic NVIDIA Tegra și cu difuzoare stereo. Autonomia ajunge la maxim 7 ore.

3. Aparat de aer condiționat

Oferta zilei la evoMAG implică acest aparat de aer condiționat, care costă doar 1449 lei. Are 12.000 BTU și se poate controla de pe Wi-Fi. Se anunță o vară toridă, deci e bine să avem așa ceva. Are mod Sleep, funcție Anti Îngheț, mod silențios, detectare pierdere agent frigorific și timer pe 24 de ore. Plus filtru activ care elimină polenul și praful până la 80%.

4. Electrocasnice și tigăi pentru gătit de Paște

Am găsit la evoMAG oferte la electrocasnice pentru bucătărie și tigăi la fix pentru Paște:

  • Set tigăi antiaderente din aluminiu turnat sub presiune Zass Gourmet ZG-ZCS 06, Albastru: 179 lei
  • Multicooker Heinner HPCK-6IX, Timer, 14 programe, Display LED, Gătire aburi/sub presiune, 1000W (Negru/Gri): 259 lei
  • Robot de bucătărie Tefal Equinox QB15E838, 800 W, 4.8 L, 6 Viteze (Negru): 319 lei
  • Blender Tefal InfinyMix+ BL91HD31, 1.75 l, 1600 W, 1 treaptă viteză (Argintiu/Negru): 749 lei
  • Grătar electric Tefal Supergrill XL GC461B34, 2400W, Indicator LED (Gri): 499 lei

5. TV 4K la preț bun

Prețul de 1099 de lei mi se pare foarte atractiv pentru acest televizor 4K LED de la TCL, mai ales că este unul smart și cu Google TV la bord. Are recenzii bune, cu o medie a notelor de 4.69 din 5 după 331 de recenzii. Are foarte multe bunătăți neașteptate: HDMI 2.1, Game Master, îmbunătățire dinamică a culorilor, Dolby Audio și HDR10. Se poate controla cu comanda vocală prin Alexa sau Google Assistant.

6. Monitorul definitiv de gaming

Acest monitor Dell are de partea sa și rezoluția 4K și refresh rate-ul de 144 Hz, timpul de răspuns de 1 ms, dar și diagonală foarte mare, de 31.5 inch. Îl găsiți la PC Garage la suma de 2479 lei. Are suport FreeSync Premium Pro și panoul IPS îl face bun și pentru muncă, având culori calibrate onest. Are și reducere a luminii albastre, prin tehnologie ComfortView. Aduce și moduri Picture în Picture și Picture by Picture, unghi de 178 de grade, 2 porturi HDMI, 1 DisplayPort, 3 porturi USB.

Bonus: Consola portabilă gaming ROG ALLY Z1 Extreme, 16GB LPDDR5, SSD 512GB: 2499 lei la eMAG.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1415: Cel mai ieftin Galaxy Z Flip 5 e şi mai ieftin, electrocasnice pentru bucătărie de Paşte, TV ieftin 4K

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă