Prima pagină » Turul Magazinelor #1357: Ceaiul lui Messi, cel mai ieftin telefon 5G, friteuza ieftină

Turul Magazinelor #1357: Ceaiul lui Messi, cel mai ieftin telefon 5G, friteuza ieftină

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1357:-ceaiul-lui-messi,-cel-mai-ieftin-telefon-5g,-friteuza-ieftina

Frigul de afară se lasă nu doar cu o achiziţie de aeroterma sau calorifer electric, ci şi cu… un ceai cald. Ce ceva vreme urmăresc fenomenul yerba mate şi mă bucur că a ajuns şi la noi. Acest tip special de ceai energizant se găseşte şi la eMAG în multe versiuni şi l-am inclus în acele bundle-uri în Turul Magazinelor.

Episodul #1357 mai aduce şi cel mai ieftin telefon 5G găsit de mine, o friteuză la preţ bun, dar şi un telefon de gaming cât se poate de ţeapăn. Completăm cu o boxă smart cu zgomot alb pentru dormit lin şi un televizor QLED la oferta. Iată preţurile bune ale zilei:

1. Nubia Red Magic 8S Pro

Nubia Red Magic 8S Pro

Produsul vedetă de azi e un telefon de gaming câtse poate de actual, un Nubia Red Magic 8S Pro cu 256 GB stocare şi 12 GB RAM. Costă sub 3900 de lei dacă aplicaţi codul „QUICK202„. Are camera selfie sub ecran, ecranul e plat, deci clar e imersiv la jocuri. Are şi procesor Snapdragon 8 Gen 2 tactat mai sus, 12 GB RAM şi 256 GB stocare.

Butoanele laterale au touch sampling de 520 Hz şi avem şi o ramă solidă din aluminiu. Plus cooler fizic, ventilator. Refresh rate de 120 Hz, difuzoare stereo, baterie de 6000 mAh cu încărcare la 65W pe fir. Plus o consolă pentru tuning de resurse. 

2. Televizor QLED TCL 109 cm 

QLED TCL 109 cm

Cel mai ieftin televizor QLED de la evoMAG este acest model TCL de 109 cm, care vine cu funcţii smart, Wi-Fi şi slot CI+. Costă 1499 lei, are suport HDR şi Google TV la bord. Aduc şi Motion Clarity 60 Hz pentru imagine fără cusur şi are muchii extrem de înguste. Oferă control prin Google Assistant, suport reglabil cu 2 poziţii, care îţi permite să pui soundbar-ul mai comod. HDMI 2.1 asigura compatibilitatea cu cele mai noi console, iar acustica e pe bază de Dolby Atmos.

3. Boxa smart, ZennYra

ZennYra

Unii oameni nu pot să adoarme fără un zgomot de fundal, un aşa numit zgomot alb. Inclusiv fotbalistul britanic Wayne Rooney povestea astea, dormea cu TV-ul deschis, cu ventilatorul sau chiar cu un aspirator mai puţin puternic. Aici avem o boxă smart specială, cu sunete albe, difuzate în HD şi 31 funcţii pentru un somn liniştit. Are 8 lumini de veghe pentru bebeluși şi costă doar 165 lei la eMAG. Oferă şi control tactil, încărcare USB şi e portabilă.

4. Ceaiuri şi seturi de ceaiuri Yerba Mate

Yerba Mate

Sigur aţi văzut poze şi video-uri cu Messi, Aguero, Maradona şi alţi fotbalişti din Argentina cu un recipient bombat şi un pai din metal. Ei bine aşa se bea Yerba Mate, un ceai verde special sud american, care îţi dă energie şi vitalitate, dar fără agitaţia cafelei, fără dependenta sau efecte secundare. Trebuie să ai toate componentele din kit pentru experienţa sud america şi eMAG le are:

  • Yerba Mate Ceai, Rio Parana Energy Set, 500g, Cana Marmol Black, 300 ml, Bombilla: 92 lei
  • Set Ceai Yerba Mate, uri cu 1 căni şi accesorii, Verde Mate, Aromă de fructe Zmeură, 2 x 500 g: 108 lei 
  • Ceai Yerba Mate Set, Guarani Energy Guarana, Cu cană şi Accesorii, Termos LED, 480ml: 119 lei
  • Set de Ceai, Cană Şi Bombilla, Yerba Mate, Verde Mate, Yaguar, Fructe, Ananas, Nucă de cocos, 1 Kg: 109 lei
  • Set de ceai cu 2 căni şi accesorii, Yerba Mate, 2 x Verde Mate, Fructe 1 kg: 152 lei
  • Set Yerba Mate, Ceai, cu Cană Samba – 350 ml şi accesorii, Verde Mate IPA 500g, YERBOMOS 5.0 650 ml: 159 lei

5. Cel mai ieftin telefon 5G

telefon 5G

Mărturisesc că nu cred că poţi obţine un telefon 5G mai ieftin de atât. Acest model realme 9i costă 649 lei la PC Garage s aduce 4 GB RAM, 64 GB stocare şi ecran de 90 Hz. Are baterie de 5000 mAh şi arată elegant pe negru. Vine cu camera principală de 50 MP cu AI, corp subţire de 8.1 mm şi slot microSD. E fabricat din plastic şi cântăreşte 187 de grae. Ecranul este un IPS LCD de 6.6 inch, iar telefonul aduce şi procesor MediaTek Dimensity 810, care nu e rău deloc. Are şi camera frontală de 8 MP şi încă două camere de 2 MP în spate.

6. Friteuză Tefal Easy Fry Compact EY101815

Tefal Easy Fry Compact EY101815

Între avalanşa de friteuze de 500, 400 lei, am găsit şi una de 199 lei la Flanco. E un model mai compact, pentru cei care gătesc pentru o persoană sau două, nu pentru toată familia. Acest model Tefal e produs din oferta Black Friday şi vine cu prăjire cu nivel scăzut de ulei, oprite automată, design compact şi posibilitatea de a coace, prăji şi gratina orice preparat. Are şi timer de până la 30 de minute şi coş inovativ cu grătar detaşabil pentru  a găti cu orice tip de ingredient. Componentele sunt uşor de spălat la maşina de spălat vase. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1357: Ceaiul lui Messi, cel mai ieftin telefon 5G, friteuza ieftină

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă