Prima pagină » Cel mai ieftin telefon Xiaomi? Redmi A3 apare în primele imagini

Cel mai ieftin telefon Xiaomi? Redmi A3 apare în primele imagini

de Roboțelul @ iDOR.info
cel-mai-ieftin-telefon-xiaomi?-redmi-a3-apare-in-primele-imagini

Seria Redmi A include unele dintre cele mai ieftine telefoane de pe piaţă şi e pe cale să aibă un nou membru, sub forma lui Redmi A3. Terminalul tocmai a primit o scăpare în exclusivitate prin intermediul celor de la GSMArena şi o analizăm mai jos.

Redmi A3 vine cu un ecran de 6.71 inch, o creştere de la Redmi A1 şi A2, care aveau ecrane de 6.52 inch. Pe lângă panoul mai mare, el vine şi cu refresh rate mai ridicat, de 90 Hz (de la 60 Hz). Ţineţi cont că un A2 costă doar 70 de euro, deci vorbim despre telefoane complet entry level aici. Acel model avea 2 GB RAM şi 32 GB stocare, în vreme ce A2+ avea 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

A3 ne aduce 128 GB stocare şi 4 GB RAM. Se schimbă şi designul, cu o cameră cu modul ceva mai protuberant în spate, ducând cu gândul la un Xiaomi 13 Ultra chiar sau un Honor Magic6 Lite. Asta deşi sunt doar doi senzori acolo. Predecesorii aveau camere principale de 8 MP şi Bokeh de 2 MP. Aici mă aştept măcar la 13 MP şi un senzor de 2 MP lângă el. Aş fi şocat că procesorul să fie altceva decât un MediaTek Helio.

Măcar să fie din seria G90 totuşi… Preţul? Clar sub 100 de euro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cel mai ieftin telefon Xiaomi? Redmi A3 apare în primele imagini

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă