Prima pagină » Vocea României a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit emisiunea | Vocea Romaniei

Vocea României a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit emisiunea | Vocea Romaniei

de Roboțelul @ iDOR.info
vocea-romaniei-a-fost,-aseara,-in-topul-preferintelor-telespectatorilor!-peste-1.2-milioane-de-oameni-au-urmarit-emisiunea
-|-vocea-romaniei

Bucuria muzicii s-a simțit, aseară, la Vocea României! 11 concurenți au făcut senzație pe una dintre cele mai mari scene, unde au fost auziți de milioane de oameni. Opt dintre ei și-au găsit loc în echipe, iar drumul către visurile lor continuă. Seara a fost completată de momente speciale și surprize.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:34, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.6 puncte de rating și 28.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.8 puncte de rating și 14.2% share. 

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:11, peste 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.

Seara s-a încheiat cu prestația lui Norig, concurenta care i-a impresionat pe antrenori, nu doar cu vocea ei, ci și cu faptul că vine din Franța și este îndrăgostită de muzica cu tradiție din România: „Ador cântecele românești. Sunt atât de fericită că pot să cânt în limba română. În Franța, iubim mult muzica românească și, de asemenea, muzica folclorică românească și este o adevărată nebunie pentru mine să fiu aici în seara aceasta”, a spus Norig. Echipa de producție i-a făcut o surpriză, iar pe scenă a venit chiar unul dintre artiștii pe care îi admiră atât de mult, Neluță Neagu, care a reușit, prin interpretarea lui, să o emoționeze până la lacrimi. „Îl iubesc pe Neluță Neagu, îi ador vocea!”, a mai spus aceasta.

Etapa audițiilor pe nevăzute continuă vinerea viitoare, de la 20:30! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

FOTO: VOCEA ROMÂNIEI




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vocea României a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit emisiunea
| Vocea Romaniei


Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type