Prima pagină » Xiaomi are în sfârșit un smartwatch veritabil – Watch 2 Pro rulează WearOS, are eSIM și propune un design premium elegant

Xiaomi are în sfârșit un smartwatch veritabil – Watch 2 Pro rulează WearOS, are eSIM și propune un design premium elegant

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-are-in-sfarsit-un-smartwatch-veritabil-–-watch-2-pro-ruleaza-wearos,-are-esim-si-propune-un-design-premium-elegant

Evenimentul Xiaomi de astăzi nu a fost doar despre smartphone-uri, ci și despre purtabile, iar un exemplu pe cât se poate de bun este smartwatch-ul Xiaomi Watch 2 Pro. După o lungă perioadă de așteptare iată că fanii brandului primesc un ceas inteligent veritabil, complet, asta pentru că rulează sistemul de operare Wear OS care extinde funcționalitățile. Avem mai multe detalii mai jos.

În primul rând remarc design-ul premium și elegant adoptat de acest ceas, cu un corp din oțel inoxidabil, ecran circular și variante cu brățară din piele sau silicon rezistent. Avem și buton rotativ Crown și un Shortcut Key, iar preinstalate vei găsi 20 de watchface-uri, cu mult mai multe disponibile în Google Play.

Ceasul mai are și curele opționale pentru care poți opta ulterior, pe portocaliu, verde, negru sau maro. Cântărește 54.5 grame fără curea, măsoară 47.6 x 45.9 x 11.8 mm și este certificat 5ATM pentru rezistență la apă și praf. Ca dotări găsim aici procesorul Snadpragon W5+ Gen1, 2 GB RAM, 32 GB stocare și baterie de 495 mAh cu încărcare magnetică wireless și autonomie de până la 65 de ore.

Xiaomi Watch 2 Pro vine cu accelerometru, giroscop, senzor de lumină ambientală, baroemtru, senzor de puls și are WiFi dual-band, Bluetooth 5.2 plus conectivitate dual-band GNSS pentru localizare. Pasionații fitness găsesc peste 150 de moduri sport, precum ciclism, jogging, înot și multe altele. 

Nu am uitat de ecran, un AMOLED generos de 1.43 inch cu funcționalitate Always on Display, rezoluție de 466 x 466 pixeli, densitate de 326PPI și luminozitate de până la 600 nits. Vei găsi ceasul în oferta eMAG, Altex, Flanco, Cel și pe mi-home.ro în următoarele variante:

  • Bluetooth: 1499 lei 
  • LTE (e-SIM): 1699 lei




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi are în sfârșit un smartwatch veritabil – Watch 2 Pro rulează WearOS, are eSIM și propune un design premium elegant

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type