Prima pagină » YouTube testează jocuri mici pe desktop și pe mobil: ce te vei putea juca pe platformă

YouTube testează jocuri mici pe desktop și pe mobil: ce te vei putea juca pe platformă

de Roboțelul @ iDOR.info
youtube-testeaza-jocuri-mici-pe-desktop-si-pe-mobil:-ce-te-vei-putea-juca-pe-platforma

YouTube testează jocuri mici pe desktop și pe mobil. Momentan, sunt disponibile doar pentru participanți selectați.

Așadar, YouTube lansează o platformă în aplicație pentru jocuri de dimensiuni mici, adăugând asta modalităților în care poți interacționa cu conținutul popularului serviciu video. Din păcate, aceasta nu este o experiență completă de joc în cloud – gândește-te la asta mai degrabă ca la Miniclip care trăiește în interiorul site-ului video social.

Ce jocuri vei putea juca pe YouTube

Mai exact, aceasta este o ofertă experimentală și, ca atare, disponibilă numai pentru participanți selectați sau testeri beta. Cum să știi dacă ai fost ales? Deschide YouTube și caută o filă „Playables” alături de conținut în feedul principal. Pentru cei puțini norocoși, jocurile funcționează atât pe site-ul web desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Astfel, nu există nicio listă de titluri publicate în acest moment, dar 9to5Google raportează că există un joc numit Stack Bounce disponibil care implică o minge ce sparge inele prin clicuri. Dacă titlul sună familiar, asta se datorează faptului că Stack Bounce era deja oferit pe serviciul Google GameSnacks.

De asemenea, mutarea unei mingi 3D este departe de tipurile de jocuri pe care Google Stadia le oferea atunci când s-a închis, deși compania observă că sistemul va salva progresul jocului, care este accesibil prin fila „Istoric”. Cu alte cuvinte, ar putea apărea experiențe mai complicate, deoarece nu există prea multe progrese de salvat atunci când muți o minge care sare prin inele.

Cu toate astea, YouTube nu este singurul serviciu de streaming video care face astfel de lucruri. Netflix a făcut un pas destul de semnificativ în ultimii doi ani, cel mai recent extinzând serviciile pentru a selecta televizoare inteligente și computere personale. Chiar și TikTok experimentează cu jocuri simple în aplicație, pe lângă concursuri de trivia live cu premii în bani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: YouTube testează jocuri mici pe desktop și pe mobil: ce te vei putea juca pe platformă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă