Prima pagină » YouTube plănuiește să reducă dimensiunea butonului Skip care apare în timpul reclamelor

YouTube plănuiește să reducă dimensiunea butonului Skip care apare în timpul reclamelor

de Roboțelul @ iDOR.info
youtube-planuieste-sa-reduca-dimensiunea-butonului-skip-care-apare-in-timpul-reclamelor

Au loc o mulțime de modificări pe YouTube. Pare că Google dorește să maximizeze profiturile generate de platformă. În ultimele luni au fost adăugate funcții noi pentru abonații Premium, dar au existat și metode mai coercitive, cum ar fi interzicerea utilizării de AdBlockere. Au fost majorate prețurile abonamentelor în SUA recent, iar azi aflăm că următoarea modificare ne va aduce un buton „Skip Ads” mai mic. Mai jos avem detalii.

Nu e încă clar dacă schimbarea apare pentru a face confuzie între utilizatori sau pentru ca butonul să fie mai greu de depistat atunci când încercăm să trecem peste o reclamă. Totuși, o explicație oficială ar fi că interfața YouTube a suferit modificări de-a lungul timpului iar un buton mai mic va contribui la un look mai estetic pentru pagină / player. 

YouTube face teste momentan, doar anumiți utilizatori experimentând acest nou buton „Skip”. Totuși, compania a confirmat perioada de testare spunând că această adiție va conferi „o experiență mai consistentă pentru utilizatori”.

Deși vorbim despre o schimbare minoră, aceasta ar putea cauza neplăceri în rândurile a milioane de utilizatori și mă gândesc în special la părinți / copii care s-au obișnuit cu vechiul buton „Skip”. Rămâne acum de văzut cum se vor împăca utilizatorii platformei cu această schimbare.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: YouTube plănuiește să reducă dimensiunea butonului Skip care apare în timpul reclamelor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă