Prima pagină » Caută o piesă pe YouTube doar fredonând-o; Iată noua funcție YouTube Music

Caută o piesă pe YouTube doar fredonând-o; Iată noua funcție YouTube Music

de Roboțelul @ iDOR.info

Google ne „amenință” de ceva vreme cu un rival ceva mai serios pentru Shazam decât căutarea de melodii oferită prin Google Assistant. Mai nou, se pare că vei putea căuta o melodie pe YouTube Music doar fredonând-o.

Ce e drept, am mai auzit de asta și știu că și Google Assistant avea teoretic această funcționalitate. Acum aflăm că YouTube Music a adăugat în aplicația sa pentru iOS o opțiune nouă de căutare, prin care poți găsi orice melodie pornind de la versuri fredonate sau îngânate. Până acum, aplicația oferea doar căutări după numele melodiei sau comenzi ca „Play Some Music„.

Opțiunea „Song” se află de ceva vreme în aplicația YouTube și a sosit acum și în YouTube Music. Veți găsi o pictogramă nouă lângă opțiunea de căutare, iar funcția va permite să căutați după orice melodie care vă stă în minte, dar vă scapă numele sau.

În 2023, Google aducea o actualizare importantă lui YouTube Music, cu tabul Samples. Este un soi de listă în stil TikTok cu secvențe din videoclipuri pe care ai putea să le apreciezi. Aparent, asta ar stimula descoperirea de piese noi, pe gustul utilizatorului.

Legat de fredonarea pentru căutare, ar fi drăguț ca aceste căutări să fie și salvate într-un soi de playlist sau listă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Caută o piesă pe YouTube doar fredonând-o; Iată noua funcție YouTube Music

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă