Prima pagină » Gestul Camillei, care arată că ea este șefa lui Charles: Este stânca Regelui – Evenimentul Zilei

Gestul Camillei, care arată că ea este șefa lui Charles: Este stânca Regelui – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
gestul-camillei,-care-arata-ca-ea-este-sefa-lui-charles:-este-stanca-regelui-–-evenimentul-zilei

Regina Camilla este cea care conduce în cuplul regal al Marii Britanii. La această concluzie a ajuns expertul britanic în limbaj corporal, Darren Stanton.

Sunt un expert în limbajul corpului. Gestul cheie al Camillei arată că ea este șefa lui Charles. Regina Camilla este „stânca” regelui Charles și deține cărțile în relația lor”, susţine Darren Stanton, citat de express.co.uk.

Expertul susţine că regele s-a dezvoltat „masiv” în nivelul său de încredere în sine. Iar aceasta se datorează în mare parte lui Camilla.

Expertul în limbajul corpului Darren Stanton a explicat: „Camilla arată întotdeauna foarte împreună și puternică. Ea afișează un limbaj corporal foarte puternic, cu o mulțime de gesturi deschise cu palmele. Din nou, este clar pentru mine că ea este piatra Regelui Charles și că deține cărțile în relația lor.”

Regina Camilla mănâncă zilnic fasole şi avocado. Rețete ieftine şi ușoare
Sursa foto: Gianni Pasquini | Dreamstime.com

Regina Camilla îi oferă suveranului un element suplimentar de putere

Expertul a sugerat că Regelui i se oferă un „element suplimentar de putere” atunci când este cu soția sa. Vorbind în numele Betfair Bingo, el a adăugat: „Îl vedeam anterior băgându-și mâna în jachetă sau jucându-se cu butonii. Cu toate acestea, nu vedem nimic din toate acestea acum. Ceea ce îmi spune că puterea lui interioară de încredere a evoluat. „Cu Camilla alături, i se oferă un element suplimentar de putere. Ea este în mod clar stânca lui și câmpul de forță în timpul evenimentelor publice”, a precizat expertul

Stanton a adăugat, referindu-se la ultima recepţie cu participarea cuplului regal: „Toate zâmbetele de la recepția de ieri au fost foarte autentice. Atât de la Charles, cât și de la Camilla. Aceasta arată că regele este fericit alături de regina sa”.

Darren Stanton a mai precizat că gesturile pe care le-au afișat nu erau setări implicite. Adică atunci când cineva încearcă să arate fericit când tu nu ești.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gestul Camillei, care arată că ea este șefa lui Charles: Este stânca Regelui – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă