Prima pagină » Blackview Tab 18 aduce ecran de 12 inch pentru consum multimedia, difuzoare quad Harman Kardon și până la 24 GB RAM

Blackview Tab 18 aduce ecran de 12 inch pentru consum multimedia, difuzoare quad Harman Kardon și până la 24 GB RAM

de Roboțelul @ iDOR.info
blackview-tab-18-aduce-ecran-de-12-inch-pentru-consum-multimedia,-difuzoare-quad-harman-kardon-si-pana-la-24-gb-ram

De astăzi apare o nouă tabletă interesantă pe piață și anume Blackview Tab 18, un model creat pentru consumatorii de multimedia ce vor un ecran generos și acustică de top. Tocmai ce a fost anunțată oficial și o descoperim în detaliu în rândurile de mai jos, iar la final avem și detalii despre debutul comercial. 

Design și Display

blackview tab 18

Ca design, tableta arată foarte bine la prima vedere, având un finisaj anti amprente în spate și culori inspirate din natură. Are greutate de 632 grame, măsoară 7.9 mm în grosime și vine pe verde, albastru sau gri. Ecranul oferit aici este un IPS LCD cu diagonală de 12 inch și rezoluție 2.4K, oferă și certificare TUV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră și ajunge la un raport corp-ecran de 86.6%.

blackview tab 18

Are 3 moduri pentru protecția ochilor, inclusiv un mod de citit, iar suportul Widevine L1 este prezent pentru compatibilitate cu Netflix, Disney, Hulu și alte platforme de streaming. Avem suport pentru stylus-ul magnetic S Pen Gen2 (4096 nivele de presiune) care ne promite o experiență de scriere ca pe hârtie. 

Hardware

La interiorul acestei tablete se află un procesor octa-core MediaTek Helio G99 de 6nm și tactat la 2.2 GHz pe nucleul de performnață. Mai avem 256 GB stocare flash UFS 2.1, cât și slot pentru carduri microSD. Ca performanță, tableta ajunge la 457.641 puncte în AnTuTu.

blackview tab 18

Primim și GPU ARM Mali-MC2, plus memorie RAM LPDDR4X care ajunge până la 24 GB cu RAM Expansion. Cât despre baterie, avem aici o unitate de 8800 mAh cu alimentare rapidă la 33W pe fir și promisiunea a 18 zile de autonomie în standby sau 12 ore de utilizare. 

Nu uităm de camere, tableta livrând o cameră frontală de 8 mpx cu senzor Samsung și cameră de 16 mpx în spate. De asemenea, avem și scanner de amprente integrat în butonul power/unlock. 

Altele

blackview tab 18

Ca software întâlnim aici multe lucruri interesante parte din DokeOS_P 4.0 bazat pe Android 13, de la un mod split-screen actualizat și până la modul PC 2.0 sau multi-window pentru un boost de productivitate. Apar și funcții precum RAM Expansion, Atomized Memory 2.0 și Smart Pre-Loading. 

Preț și disponibilitate 

Noua tabletă Blackview Tab 18 va fi disponibilă la preț special în perioada 11 – 17 noiembrie pe Aliexpress, fiind și momentul debutului global. Descoperi mai multe aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Blackview Tab 18 aduce ecran de 12 inch pentru consum multimedia, difuzoare quad Harman Kardon și până la 24 GB RAM

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă