Prima pagină » Mihai Bobonete este în doliu. Mesajul emoționant al actorului: Nu am știut să prețuiesc

Mihai Bobonete este în doliu. Mesajul emoționant al actorului: Nu am știut să prețuiesc

de Roboțelul @ iDOR.info
mihai-bobonete-este-in-doliu.-mesajul-emotionant-al-actorului:-nu-am-stiut-sa-pretuiesc

Mihai Bobonete, vedeta din Las Fierbinți, e în doliu. Actorul a pierdut ultima rudă de sânge și a transmis un mesaj emoționant. Este vorba despre unica verișoară, profesoară la Școala Gimnazială Specială Sf. Mina din Craiova.

Mihai Bobonete și-a pierdut ultima rudă de sânge FOTO Adevărul

Actorul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, anunțând decesul singurei sale rude. Totodată, Bobonete spune cu regret că nu a știut să prețuiască relația cu verișoara sa, pentru că s-a lăsat pradă prejudecăților.

Culegeam struguri din vița de vie care avea doi butași și se întindea în boltă până spre curtea lui nea Toni a lu Tanti Luci a lu Mărioara a lu Gogu, și râdeam și împărțeam o farfurie cu două ouă ochiuri prăjite bine de bunică-mea și mâncam o salată de roșii cu ceapă care lăsa zeama zeilor pe fundul farfuriei… râdeam și îmi zicea într-una că sunt nǎrod și că o să mă fac actor că prea mint lumea și fac fețe peste fețe…avea dreptate.

Tot timpul ăsta, în ochii ei se vedea dorul de tată…Nu am știut să prețuiesc cu adevărat această relație și m-am lăsat pradă prejudecăților…Acum îmi pare rău! Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica, Andreea Gheorghe a plecat spre tatăl ei, spre Gogu și spre bunica mea iubită, Mia. Dumnezeu să o ierte și aibă grija de sufletul ei bun! Drum bun, vară-mea!  

Decesul femeii a fost anunțat și de conducerea instituției de învățământ în care lucra. „Cu sufletele pline de durere, aducem astăzi un ultim omagiu colegei noastre, profesor Andreea Gheorghe, o persoană deosebită, plină de empatie și dăruire, mereu implicată în viața școlii. Nu vom uita niciodată veselia și optimismul tău! Rămas bun, Andreea!”.

Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc. Fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta“ 

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai carismatici actori din România, extrem de apreciat de public, indiferent de rolurile jucate sau de apariţiile din show-urile de stand-up comedy şi de improvizaţie.

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie minunată şi un hobby, pescuitul, aşa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reuşeşte să le împace pe toate şi care a fost preţul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în ediţia de luni a emisiunii „Reţeaua de idoli“ , realizată de Irina Păcurariu la TVR.

Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial (n.r. Las Fierbinţi, difuzat de PRO TV) 10 luni pe an, 10 ore pe zi şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată…“, îşi aminteşte Mihai Bobonete.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihai Bobonete este în doliu. Mesajul emoționant al actorului: Nu am știut să prețuiesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type