Prima pagină » Fiul cel mare al Prințului Albert, născut în urma unei aventuri: „Tatăl meu m-a revendicat de bunăvoie”

Fiul cel mare al Prințului Albert, născut în urma unei aventuri: „Tatăl meu m-a revendicat de bunăvoie”

de Roboțelul @ iDOR.info
fiul-cel-mare-al-printului-albert,-nascut-in-urma-unei-aventuri:-„tatal-meu-m-a-revendicat-de-bunavoie”

Alexandre Grimaldi, fiul cel mare al Prințului Albert, a acordat primul său interviu solo exclusiv pentru numărul din decembrie al revistei Tatler.

Nepotul lui Grace Kelly și fiul Prințului Albert al II-lea de Monaco cu fosta lui iubită secretă, Nicole Coste, Alexandre are 20 de ani și a fost în mare parte discret cu viața lui privată, până acum.

Alexandre Grimaldi fiul Prințului Albert foto Tatler

Alexandre Grimaldi a hotărât să fie mai vizibil deoarece plănuiește un parteneriat de afaceri cu tatăl său, Prințul Albert. „Aspir să lucrez cu tatăl meu și să devin acest – să spunem – ambasador global pentru Monaco”, a declarat tânărul în interviul pentru Tatler.

În prezent, Alexandre locuiește în cartierul Tribeca din New York, în hotelul Four Seasons, în timp ce își caută un apartament în care să se mute definitiv.

Fără să fie recunoscut ca moștenitor oficial al suveranului de la Monaco, Alexandre a declarat recent revistei Point de Vue că s-a simțit mereu insultat de catalogarea lui drept copil din flori. „Niciunul dintre părinții mei nu era căsătorit și nici nu a comis adulter. Tatăl meu m-a revendicat de bunăvoie când eram copil, nu pentru că un judecător sau presa l-au forțat.”

Totuși, Alexandre a venit pe lume, pe 24 august 2003, în cel mai mare secret, la Paris. Mama lui, însoțitoarea de bord născută în Togo Nicole Coste, l-a cunoscut pe Prințul Albert în timpul unui zbor, în 1997, și-au început o relație secretă care a durat cinci ani. Abia în mai 2005, la două luni după ce Albert a devenit conducătorul principatului, descendența lui Alexandre a fost făcută publică de Coste într-un interviu acordat revistei Paris Match.

Imaginea 1/6: Cu Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert, mama lui Alexandre Grimaldi

A urmat un adevărat scandal și, cu șase zile înainte de încoronarea sa în luna iulie a acelui an, Albert a confirmat public că Alexandre era fiul său, dar nu va fi moștenitor al tronului, deoarece prințul și Nicole n-au fost căsătoriți la nașterea lui.

În interviul pentru Tatler, Alexandre mărturisește, însă, că acel scandal nu a lăsat urme asupra lui. „A fost ușor, pentru că nu eram prea expus. Nu m-a afectat atât de mult. Acum cu siguranță va deveni interesant: sunt mai vizibil, îmi arăt mai mult fața și sunt legat de familia mea.” Într-adevăr, familia amestecată a lui Alexandre i-a permis să facă parte din două lumi, „mama mea fiind franceză cu origini africane și tatăl meu fiind monegasc. Am avut plăcerea de-a fi crescut în două culturi, care fac parte din identitatea mea”.

Foto: Tatler, profimedia, Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fiul cel mare al Prințului Albert, născut în urma unei aventuri: „Tatăl meu m-a revendicat de bunăvoie”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă