Prima pagină » Kate și William, desemnați cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume! Rușinosul loc ocupat de Meghan și Harry

Kate și William, desemnați cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume! Rușinosul loc ocupat de Meghan și Harry

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-si-william,-desemnati-cel-mai-bine-imbracat-cuplu-din-lume!-rusinosul-loc-ocupat-de-meghan-si-harry

Într-un clasament al vedetelor pline de stil, Prințul William și Kate Middleton se află pe prima poziție. Viitorul rege britanic și soția sa au surclasat perechi VIP surprinse întotdeauna la patru ace!

Karen Millen, cunoscul brand fashion britanic, este cel care a realizat clasamentul celor mai stilate cupluri din lume, iar, surprinzător sau nu, Kate și William au primit 10 puncte din 10. Scorul a fost obținut în urma analizării a cinci milioane de postări pe social media și-a unei cercetări online. Karen Millen a descoperit că regalii de 41 de ani au primit cea mai mare recunoaștere publică a imaginii lor desăvârșite.    

Fanii acestora vor să afle tot mai multe despre rochiile purtate de Kate Middleton, despre sacourile ei și perechile de pantaloni „always sharp”, în timp ce moștenitorul tronului britanic este lăudat pentru costumele sale „ce denotă un stil relaxat, dar sunt extrem de bine croite”.

Interesul online pentru ceea ce poartă perechea regală e cu 94% mai mare decât cel pentru celelalte cupluri din lume. Totuși, cine se află în clasament alături de marii câștigători?

Pe locul al doilea se află starul pop Justin Bieber și soția sa, modelul Hailey, care au primit un punctaj de numai 6 din 10, în timp ce Ducii de Sussex… nici măcar nu se află pe podium! Ce loc ocupă Prințul Harry și Meghan Markle?

Fiul cel mic al Regelui Charles și soția sa au primit, în urma cercetărilor făcute, doar 1,5 puncte din 10. Iar locul pe care s-au clasat… e unul destul de rușinos, având în vedere că întreaga planetă este cu ochii și pe ei!

Raportul Karen Millen, făcut acum public, ne informează că „în ciuda faptului că în listă se află moguli fashion precum Victoria Beckham și Gigi Hadid, se pare că garderoba Prințului William și a lui Kate Middleton atrag mult mai multă atenție decât cea a oricărui alt cuplul de vedete”.

„Perechea câștigătoare se află la mare distanță față de orice alt cuplul VIP, în acest top, cei mai mulți dintre ei obținând abia 1,9 puncte din 10! Kate a câștigat pe TikTok datorită vizualizărilor ei numeroase – 381,4 milioane! – în comparație cu Hailey Bieber, care n-a avut decât 229 milioane de vizualizări”, stă scris în documentul făcut public.  

image

Mai multe pentru tine…

Prințul Harry și Meghan Markle se află pe locul al cincilea în clasamentul celor mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Iată restul topului!

  1. Prrințul William și Kate Middleton — 10 puncte din 10
  2. Hailey și Justin Bieber — 6,1 puncte din 10
  3. Kendall Jenner și Bad Bunny — 2,5 /10
  4. Taylor Swift și Travis Kelce — 2,1 /10
  5. Prince Harry și Meghan Markle — 1,5 /10
  6. Harry Styles și Taylor Russell — 1,4 /10
  7. Gigi Hadid și Cole Bennett — 1,1 /10
  8. Kylie Jenner și Timothee Chalamet — 1,0 /10
  9. Victoria și David Beckham — 0,8 /10
  10. Ariana Grande și Ethan Slater — 0,7 /10

foto – GettyImages




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate și William, desemnați cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume! Rușinosul loc ocupat de Meghan și Harry

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type