Prima pagină » La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
la-54-de-ani,-mariah-carey-s-a-despartit-de-iubitul-cu-14-ani-mai-tanar.-motivul-este-neasteptat-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: Mariah Carey despartire iubit,

Mariah Carey (54 de ani) și Bryan Tanaka (40 de ani) s-au despărțit după șapte ani de relație pentru că bărbatul dorește să-și întemeieze propria lui familie, consemnează presa americană.

La câteva ore după ce a apărut știrea conform căreia Mariah s-a despărțit de partenerul ei de viață, motivul a fost dezvăluit de un apropiat pentru Page Six.
Astfel, se pare că diferența de 14 ani dintre cei doi chiar a avut impact asupra relației lor, Mariah (54 de ani) și Bryan (40 de ani) dorindu-și lucruri diferite de la viață.

”El dorește să aibă o familie, copii. Ea nu mai vrea asta”.
Carey are deja doi copii din căsătoria cu Nick Cannon, gemenii Moroccan și Monroe.

Speculațiile despre despărțire au început după ce toată lumea a observat lipsa lui Bryan din show-urile lui Mariah, din luna noiembrie. La ora actuală, cântăreața se bucură de aproprierea Sărbătorilor în Aspen, fără Tanaka, conform publicației People.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La 54 de ani, Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr. Motivul este neașteptat | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă