Prima pagină » Nokia lansează două noi telefoane robuste adresate celor din sectorul industrial; Au 5G și noul logo al companiei

Nokia lansează două noi telefoane robuste adresate celor din sectorul industrial; Au 5G și noul logo al companiei

de Roboțelul @ iDOR.info

La început de săptămână au loc lansări interesante, un exemplu fiind cele două noi telefoane robuste semnate Nokiași adresate sectorului industrial. Acestea sunt dezvoltate în parteneriat cu firma germană i.safe MOBILE Gmbh și nu sunt menite publicului larg, urmând a fi vândute către companii ce activează în domenii precum construcții.

Nokia HHRA501x

(Nokia HHRA501x)

Telefoanele sunt numite Nokia HHRA501x și Nokia IS540.1, au conectivitate dual-SIM, inclusiv suport eSIM și beneficiază de certificare IP68 astfel că rezistă și în medii dure cu umezeală și praf. Dispun de soluția Nokia end-to-end pentru infrastructuri private wireless și au fost testate și certificate pentru a îndeplini necesitățile în materie de conectivitate în industria petrolieră, mine și în fabrici producătoare de soluții chimice.

Nokia IS540.1

(Nokia IS540.1)

La interior aceste smartphone-uri au procesoare Qualcomm QCM6490 care de obicei sunt folosite în device-uri IoT, dar iată că și-au făcut locul și aici. Au panouri de 6 inch, cu protecție Gorilla Glass 6, 8 GB RAM, 128 GB stocare flash și baterii de 4400 mAh. Prețurile nu au fost comunicate, cum nu sunt adresate utilizatorilor ci companiilor. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nokia lansează două noi telefoane robuste adresate celor din sectorul industrial; Au 5G și noul logo al companiei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă