Prima pagină » Nokia anunță măsuri sustenabile pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră – Arena IT

Nokia anunță măsuri sustenabile pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
nokia-anunta-masuri-sustenabile-pentru-reducerea-emisiilor-de-gaze-cu-efect-de-sera-–-arena-it

Nokia își reiterează angajamentul de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2030 și de a atinge emisii nete zero până în 2050.

Nokia anunță măsuri sustenabile pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră

Compania va renunța la materiale nebiodegradabile și toxice în ambalaje, optând pentru alternative reciclabile și biodegradabile. Apreciată pentru ambalajul său sustenabil, Nokia își propune să reducă semnificativ deșeurile și impactul asupra mediului, în timp ce optimizează dimensiunile și greutatea ambalajelor pentru a diminua emisiile de CO2.

În plus, Nokia avansează în direcția ambalajelor mai mici și ușoare, cu potențialul de a reduce emisiile de CO2 cu 60%. Această inițiativă se înscrie în angajamentul extins al companiei pentru progrese mediului înconjurător. Prin aceste măsuri, Nokia continuă tradiția sa de inovație, inclusiv dezvoltarea tehnologiei de răcire cu lichid și integrarea unui design industrial funcțional în toate aspectele, inclusiv în ambalaj.

Primii pași i-am văzut deja și noi, la modelele XR21 si G22 (review aici și aici), care aveau cutiile realizate din carton 100% reciclat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nokia anunță măsuri sustenabile pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă