Prima pagină » S-a deschis primul și unicul studio foto boudoir

S-a deschis primul și unicul studio foto boudoir

de Vasilescu Amalia
s-a-deschis-primul-si-unicul-studio-foto-boudoir

Veste bună pentru femeile care vor să se simtă încrezătoare în propria lor piele! În orașul nostru s-a deschis primul studio foto boudoir, un spațiu intim, în care frumusețea și senzualitatea feminină se desfășoara nestingherite. Alege să strălucești și să radiezi frumusețe absolută! Fii model pentru o sesiune foto, care să te prezinte în cea mai bună versiune a ta și pune-ți în valoare atuurile feminității. Fotografiile sunt realizate cu bun gust, în stil artistic si creativ, potrivit informațiilor furnizate de inițiatoarea acestui proiect Újlaki Emőke.

Újlaki Emőke, vii cu o inițiativă de invidiat în orașul nostru, o abordare curajoasă, primul si unicul studio foto boudoir din Târgu Mureș.

Această afacere de familie are la bază serviciile de fotografiere ale soțului meu, Újlaki Csaba-Levente. Eu mă ocup de prezentarea studioului și misiunii noastre pe rețelele de socializare, plus tot ce ține de implementarea planului de afaceri. Această ramură a fotografiei este greu de digerat pentru oricine din Transilvania, aproape toata lumea se gândește la onlyfans, la pornografie. Știm asta, și suntem dispuși să luptăm cu aceste concepții greșite.

Practic, înălțați feminitatea la nivel de artă. Cui sunt recomandate ședintele foto boudoir?

Nu ratez nicio ocazie să subliniez faptul că, boudoir este pentru orice femeie care vrea să se simtă bine în pielea ei. Indiferent dacă are 18 sau 81 de ani, indiferent de constituția corporală. Majoritatea clienților noștri sunt mămici căruia le este greu să se împrietenească cu schimbările corporale legate de sarcină și postpartum, și femei mai tinere care doresc să aibă o amintire despre cum arătau la tinerețe, și să ofere aceste poze ca și cadou de aniversare pentru partenerii lor.

Ce înseamnă pentru tine frumusețea în imagini?

Fiecare femeie e frumoasă într-un fel unic. Chiar dacă are burtică, vergeturi, riduri. Noi considerăm aceste imperfecțiuni semne de onoare care spun o poveste despre obstacolele vieții prin care trece persoana respectivă. Când se uită în oglindă, majoritatea femeilor se critică fără milă, iar noi dorim să oferim o perspectivă total diferită, nouă. Putem să zicem că o sesiune foto boudoir e un fel de terapie.

Ce contează cel mai mult pentru ca o poză să iasă bine?

Ca să iasă bine pozele cel mai important este să fiți relaxate și să aveți încredere în noi. Nu are nevoie nimeni de experiență de model. Eu sunt prezentă la fiecare ședință foto ca să vă ajut cu idei de poze evidențiază părțile corpului de care sunteți mândri, și să vă încurajez. În ceea ce privește ținuta, să vă aduceți îmbrăcăminte în care vă simțiți frumoase, atrăgătoare, care știți că vă stă bine. Și asta nu trebuie neapărat să fie lenjerie intimă, noi nu vă obligăm să vă dezbrăcați.

Ce anume te inspiră atunci când fotografiezi o persoană?

Bucuria de pe fața lor imediat când le arăt pozele.

Unde au loc ședințele foto și unde vă pot găsi cititoarele interesate?

Ne găsiți pe strada Teiului în localitatea Sântana. Puteți veni să ne vizitați după o programare la numărul 0743517081 sau 0755902733. Vă așteptăm cu mare drag.

Post-ul S-a deschis primul și unicul studio foto boudoir apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-a deschis primul și unicul studio foto boudoir

Autor/editor: Vasilescu Amalia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă