Prima pagină » Specificațiile Google Pixel 8a au fost dezvăluite înainte de lansarea oficială. Cu ce funcții vine smartphone-ul

Specificațiile Google Pixel 8a au fost dezvăluite înainte de lansarea oficială. Cu ce funcții vine smartphone-ul

de Roboțelul @ iDOR.info
specificatiile-google-pixel-8a-au-fost-dezvaluite-inainte-de-lansarea-oficiala.-cu-ce-functii-vine-smartphone-ul

Sambata, 04 Mai 2024, ora 20:46

1267 citiri

Google se pregătește să lanseze smartphone-ul Pixel 8a pe 14 mai, iar specificațiile acestuia au fost recent confirmate de Android Headlines.

Pixel 8a va veni cu procesorul Tensor G3 și va avea un ecran OLED FullHD+ de 6,1 inch, protejat de Gorilla Glass 3. Rata de reîmprospătare a ecranului și luminozitatea maximă au fost îmbunătățite comparativ cu modelul Pixel 7a, ajungând la 120Hz și, respectiv, 2,000 nits.

Capacitatea bateriei a fost, de asemenea, crescută de la 4,385 mAh la 4,492 mAh, ceea ce ar putea fi rotunjit la 4,500 mAh în materialele de marketing. Se pretinde că Google va promova acest telefon ca având o autonomie de până la 24+ ore, sau chiar până la 72 de ore cu modul Extreme Battery Saver activat. De asemenea, smartphone-ul va suporta încărcarea wireless Qi, scrie GSM Arena.

Pixel 8a va beneficia de șapte ani de actualizări

Conform rapoartelor anterioare, Pixel 8a va beneficia de șapte ani de actualizări de securitate, dar sursele indică faptul că va primi nu doar actualizări de securitate, ci și upgrade-uri ale sistemului de operare și actualizări de funcții.

Sistemul de camere al Pixel 8a va fi similar cu cel al Pixel 7a – o cameră principală de 64MP cu OIS, o cameră ultrawide de 13MP și o cameră selfie de 13MP. Totuși, va include noi funcții pentru cameră, precum Magic Editor, Best Take și Ultra HDR. Va avea, de asemenea, Night Sight, Magic Eraser, Photo Unblur, Portrait Light, modul Portret și Audio Magic Eraser.

Pixel 8a va fi disponibil în patru culori – Obsidian, Porcelain, Bay și Aloe (anterior zvonită ca fiind Mint). Smartphone-ul va oferi opțiuni de stocare de 128GB și 256GB, cu prețuri de 499 USD și, respectiv, 559 USD.

Google vine cu o funcție extrem de interesantă în aplicația Photos. Despre ce este vorba

Google Photos a introdus o nouă funcție prin care le oferă utilizatorilor un control mai bun asupra amintirilor din aplicație. Deși platforma este cunoscută pentru modul în care prezintă…

Poco F6 urmează să fie lansat. Cu ce specificații ar putea veni smartphone-ul de buget

Modelul de smartphone Poco F6, așteptat cu interes de pasionații tech, a fost recent aprobat de Comisia Națională de Radiodifuziune și Telecomunicații (NBTC) din Thailanda, indicând o…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Specificațiile Google Pixel 8a au fost dezvăluite înainte de lansarea oficială. Cu ce funcții vine smartphone-ul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type