„O să ajungi precum Gabriela Cristea”,

„Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia … banii îngrașă”, scrie un dintre internauți cu privire la aspectul Andrei Măruță, altădată admirată pentru felul în care arată.

Un artist care se respectă…

@mioaragreavu1

♬ sunet original – Mioara Greavu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Lifestyle 

Articole asemănătoare

Rromii se plâng de fanii FCSB

Conducerea Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) a depus plângere penală la Parchet, împotriva suporterilor din Peluza Nord […]

8 Comentarii

  1. Pe fani, a se citi pe NIMENI, asta-i doare nu faptul că le-au fost omorîți și schilodiți apropiații la plan-demie și că acei criminali zburdă-n voie iar cozile de topor ne rîd în nas din case și mașini mai multe și mai scumpe.

  2. Nu toate femeile poate sa fie suple cum vrea fanii.
    Cel mai mult ii supara pe fani faptul ca Andra si Maruta nu s-au despartit, facand circ.

  3. Neinteresanta informație pentru majoritatea cetățenilor. E strict problema sau norocul lor. Nu mă interesează, e gretos că pe canalele de muzica tv, sunt permanent prezenți familia, sunt că un virus ucigaș.

  4. O Editat DIN CATUNUL CAMPIA TURZIII, FARA VOCE SI TALENT !!! PROMOVATA DE < ASAZISUL EI IMPRESAR , MIHAI MOLDOVAN !!! UN FALS EROU AL TEMBELUTIEI ROMANE < ALATURI DE MULTI ALTII CA EL PRECUM SI ALATURI DE MIRCEA MIHASAN SI FRATII STEFAN !!!

  5. nu e treaba mea, stiu!… dar ce vesela e,si ce danseaza,si ce se bucura – asa grasuta!

  6. La Radio Erevan un ascultător întreabă:

    – Există vreo firmă la care nu a făcut reclamă Clanul Măruţă?
    – După ştiinţa noastră nu, dar dacă există, vi-i aducem la superofertă!

  7. @ „legionarul”, 16 nov. 2023 la 12:51
    Mitic nesimțit, trebuia să ne afișezi aici și o listă cu miticele tale bronzate „talentate” creeate în culise dîn synthi zaizăr!
    N-o urmăresc deloc pe Andra (nici muzica avtokhtonă), și-l desconsider pe olteanu’ vostru Măruță rătăcit de mulți ani pe sticlă de tub katodik, da’ dacă tot te „dai” atît dă „Viteaz” (e, la voi, o tradiție ORALĂ veche dă 160 dă ani, dă la apariția fantasmagoriei botezatoare a bălcescului petresc oltenesc, aia cu „supt”, legată dă Tîrgu’-dă-Floci…), ar fi trebuit să începi ofensiva asta cind Andra nu era în poziție publică vulnerabilă! …ca acum cînd o atacă și alții pe motive adiacente! Zségule…
    Iar acelor „alții” care se „leagă” de ea acum, le spun „dăcît” atît: ia, vedeți, să nu vă livreze Cel De Sus în afara „Black Friday” niște probleme hormonale sau de altă natură, ce să vă fackă cît kombateți voi, deontologilor de tastatură! …alte zséguri…

  8. Sotii Maruta sint inebuniti dupa a face bani citi mai multi.Nu se satura astia de bani niciodata .Daca au ajuns sa isi bage si copii sa faca reclama ,va dati seama ce foame de bani au amandoi.Emisiunile lui Maruta ,majoritatea sint de prost gust,dar la mioriticii care sparg seminte si maninca pufuleti in fata televizorului, prind bine .

Lasă un răspuns

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.