Prima pagină » Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

de Roboțelul @ iDOR.info
andra-a-ramas-fara-cuvinte-cand-florin-piersic-a-urcat-pe-scena-concertului-ei-din-cluj:-„catalin,-nu-mai-vreau-nimic-de-craciun”

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Cel care a pus totul la cale a fost soțul artistei, Cătălin Măruță. Și șansa a jucat un rol important, căci prezentatorul tv l-a întâlnit în avionul care l-a adus la Cluj pe Florin Piersic. „Nici Andra nu știe, dar am plecat din emisiune și în avion m-am întâlnit cu o legendă, care mi-a spus: ‘Cântă Andra la mine acasă? Vreau să vin să spun la mulți ani, România’. Nimeni altul decât Florin Piersic”, a spus Măruță în introducere.

Marele actor a urcat pe scenă în uralele publicului și a lăsat-o pe Andra cu gura căscată. Cu un palton lung și elegant și nelipsitul lui fular, marele actor, care împlinește 88 de ani în ianuarie, a ținut să spună câteva cuvinte celor din sală. A îmbrățișat-o cu drag pe solistă, i-a sărutat mâna și a glumit, spunând că el este nașul soților Măruță.

„Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?”, a spus Florin Piersic.

„No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic”, a spus și Andra, care a fost total șocată de marea onoare de a-l avea lângă ea pe legendarul actor.

Citește și: Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: “Am cântat varianta oficială”

Citește și: Andra, apariție de divă la brațul soțului ei. Solista a îmbrăcat o ținută mulată și elegantă, iar Cătălin Măruță a completat-o perfect

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: „Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă