Prima pagină » Andra, despre lucrurile simple care o fac fericită: Eu vin dintr-o familie unde se arată iubirea, nu ne interesează cine ne vede | PRO TV

Andra, despre lucrurile simple care o fac fericită: Eu vin dintr-o familie unde se arată iubirea, nu ne interesează cine ne vede | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
andra,-despre-lucrurile-simple-care-o-fac-fericita:-eu-vin-dintr-o-familie-unde-se-arata-iubirea,-nu-ne-intereseaza-cine-ne-vede-|-pro-tv

Sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbizul românesc. Andra și Cătălin Măruță au vorbit recent despre lucrurile simple care aduc fericirea în viața lor, iar fanii le-au răspuns cu zeci de mesaje de apreciere.

Având un program destul de încărcat, Andra și Cătălin Măruță se bucură ca doi copii de momentele în care reușesc să evadeze din cotidian. Chiar și o siplă plimbare, pe malul Lacului Herăstrău, le aduce multă bucurie. 

„Poza asta este despre bucuria simplă a plimbărilor care ne umple inimile de fericire”, a scris Andra în dreptul imaginii de mai jos.

„Chiar și în zilele pline de haos, bucuria de a fi împreună este tot ce contează!”, a adăugat Cătălin Măruță. 

​Fotogradia a adunat peste 40.000 de like-uri și sute de comentarii din partea fanilor și a colegilor de breaslă.

„Familia model”, a scris Vlăduța Lupău

„Să fiți fericiți! Sunteți minunați!”, a comentat solistul de muzică populară Gelu Voicu. 

„O duminica binecuvântă”, a menționat cântăreața Alexia gemene. 

„Sunteți adorabili, multă sănătate vă doresc!”, „O familie frumoasă din toate punctele de vedere”, „Arătați superb și fiecare în parte sunteți Bravo, vă admir mereu”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor. 

Nu de puține ori, Andra a vorbit în interviuri despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță. 

În podcastul „Da Bravo”, moderat de Mihai Bobonete”, Andra a povestit despre lucrurile pe care le consideră importante într-o relație.

„Eu m-am măritat la 22 de ani. Am avut răbdarea asta, să ne luăm unul după altul, eu să preiau de la el niște lucruri, el de la mine. Știu că un om vine cu un bagaj de acasă, de la părinții lui și e învățat într-un fel. Dacă părinții sunt mai rușinoși: hai să nu ne știe lumea, să nu ne atingem, că nu-i frumos…Eu vin dintr-o familie în care ne arătăm iubirea peste tot, nu ne interesează cine ne vede, ne pupăm, ne luăm în brațe, ne spunem „te iubesc” de o sută de mii de ori, ne sunăm, lucruri pe care Cătălin le-a înțeles ușor, ușor. Eu sunt genul ăla care să împărtășesc tot. Spun absolut tot. Nu țin secrete, se vede pe fața mea când am ceva de zis. Așa a plecat relația noastră”.

Andra a menționat că atunci când apar tensiuni, ca în orice cuplu, apelează la sfaturile părintelui Cristian.

„Noi avem un părinte duhovnic, părintele Cristian. Acum este în comuna Dascălu.Uneori el vine la noi. Îi spun efectiv tot ce simt, plâng, mă descarc. Se întâmplă niște lucruri după discuțiilea astea. Știe să ne asculte și să ne spună niște lucruri încât se întâmplă minuni. Pentru noi asta e cea mai bună terapie”.

Andra, alături de Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete te așteaptă vineri, 9 februarie 2024, ca să urmăriți împreună Românii au talent. Show-ul se întoarce cu cel de-al 14-lea sezon, fenomen. 

Pe 17 martie, Andra va susține concertul „Tradițional 2”, la Londra, la OVO Arena Wembley.

Sursă foto: Facebook/ Andra

Vezi și: 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra, despre lucrurile simple care o fac fericită: Eu vin dintr-o familie unde se arată iubirea, nu ne interesează cine ne vede | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă