Prima pagină » Andra a plecat într-o vacanță de lux în Dubai, dar fanii au reacționat imediat: L-ai luat și pe Jean de la Craiova?

Andra a plecat într-o vacanță de lux în Dubai, dar fanii au reacționat imediat: L-ai luat și pe Jean de la Craiova?

de Roboțelul @ iDOR.info
andra-a-plecat-intr-o-vacanta-de-lux-in-dubai,-dar-fanii-au-reactionat-imediat:-l-ai-luat-si-pe-jean-de-la-craiova?

Familia Măruță a petrecut zile de vis în Dubai. Andra a postat de acolo un reels pe pagina sa de Instagram, însă cântăreața nu a scăpat de comentariile răutăcioase, așa cum i se întâmplă de fiecare dată „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”, a fost doar unul dintre ele. 

Andra și Cătălin Măruță, în Dubai Foto: Instagram

Andra și Cătălin Măruță, în Dubai Foto: Instagram

Andra, reels din Dubai 

Andra împreună cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, Eva și David, au fost de curând într-o vacanță, în Dubai. Recent, artista a postat pe pagina sa de Instagram un reels, iar în dreptul postării a scris: „Fiecare vizită în Dubai este o doză unică de magie”. Familia Măruță a petrecut acolo o binemeritată vacanță, cu soare din belșug, nisip fin și o mare care te invită să o încerci. 

Ce au comentat internauții 

Fanii artistei au lăsat imediat comentarii. „Bună seara, Andra scumpă minunată și drăguță. Mulțumesc frumos pentru clipul video. Te iubesc mult Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă”, i-a transmis un internaut. „Am și eu o micuță intrebare, nu te doare spatele de la câtă frumusețe duci”, a fost un alt comentariu. „Vacanță la siperlativ! Meritați toți din plin. Foarte frumoasă, tonus foarte bun, ne încarci cu energie pozitivă”, a mai scris un internaut.

Comentariile răutăcioase nu au lipsit, însă. „L-ai luat și pe Jean de la Craiova” sau „Aleargă mai mult să slăbești”, a fost un alt mesaj care a dat startul unui val de reacții dure din partea internauților.

Legătura dintre Andra și Jean de la Craiova

După ani întregi de glume, Jean de la Craiova şi Cătălin Măruță au reacţionat cu privire la asemănarea dintre cântăreţ şi fiul prezentatorului de la Pro TV. Asemănarea dintre Jean de la Craiova şi fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a generat un val de comentarii în online, astfel că ambele părţi au fost nevoite să iasă cu dezminţiri şi comentarii pe margiea subiectului.

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și David, apărut prima dată de Cronica Cârcotașilor. Glumele au continuat pe tot parcursul anilor, dar Andra și Cătălin Măruță au preferat să nu alimenteze subiectul, dar în acest an, după apariţia Evei în filmul „Tati part time”, subiectul a explodat. „Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei (n.r. se abţine să nu rîdă), ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a transmis Jean.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Andra, criticată adesea de fani

Și în luna august, atunci când Andra a postat pe Instagram videoclipuri din vacanță, a fost criticată dur de fani. Ea era pe un vas de croazieră alături de copiii lor. Cei patru Măruță plecaseră într-o croazieră de lux, pe unul dintre cele mai mari vase din lume: Symphony of the Seas.

Vasul a pornit din Barcelona într-o croazieră în Mediterană. Nava de 362 de metri lungime (aproximativ lungimea a 4 terenuri de fotbal) are 2.759 de cabine, ceea ce înseamnă ca poate găzdui peste 5.000 de pasageri. Vreme de 7 zile, familia Măruță a văzut cele mai frumoase orașe din Europa: Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli. Fanii au criticat-o dur pe Andra, susținând că atât ea, cât și Cătălin Măruță fac toate aceste lucruri pentru bani. „Toate astea le faceți pentru bani… ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul pare forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul banilor… nimic natural și pentru vârsta voastră!”, a spus una dintre persoane.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra a plecat într-o vacanță de lux în Dubai, dar fanii au reacționat imediat: L-ai luat și pe Jean de la Craiova?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă