Prima pagină » Apple pregătește surprize pentru iPad Pro în 2024; OLED și un model uriaș de 14.1 inch

Apple pregătește surprize pentru iPad Pro în 2024; OLED și un model uriaș de 14.1 inch

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-pregateste-surprize-pentru-ipad-pro-in-2024;-oled-si-un-model-urias-de-14.1-inch

Se zvonește că Apple va lansa cel mai mare iPad Pro din istorie în 2024, un model care va depăși actualul gigant de 12.9 inch. Sursele nu sunt întotdeauna precise, dar informațiile de la tipster-ul Majin Bu, cunoscut pentru leak-urile sale despre produse Apple, par să fie destul de solide.

Majin Bu a dezvăluit recent pe Twitter că Apple ar putea lansa trei modele de iPad Pro în 2024, două dintre ele echipate cu panouri OLED. Ar fi prima dată când iPad-urile Pro vor avea display-uri OLED, pentru modelele de 11 inch și 12.9 inch. Acest detaliu al zvonului pare credibil, având în vedere că ideea circulă de ceva timp în piață. Totuși, partea cea mai interesantă este despre un al treilea model, care ar avea un display de 14.1 inch cu tehnologie mini-LED.

Majin Bu a dezvăluit recent pe Twitter (conform AppleInsider) că Apple ar putea lansa trei modele de iPad Pro în 2024

Un ecran mini-LED pentru iPad Pro oferă multe din avantajele unui ecran OLED, dar la un preț mai redus. Cu mini-LED, ecranul este mai luminos, iar raportul de contrast poate ajunge până la 1.000.000:1. Aceste ecrane oferă și negru mai profund, fără riscul de „burn-in” pe care îl prezintă OLED-urile. Modelul actual de iPad Pro de 12.9 inch dispune deja de un ecran mini-LED.

Apple va lansa cel mai mare iPad Pro din istorie în 2024

Pe de altă parte, Ross Young, co-fondatorul și CEO-ul Display Supply Chain Consultants (DSCC), extrem de precis în predicțiile sale, a afirmat în 2022 că Apple lucra la un model de iPad Pro de 14.1 inch pentru 2023. Cu toate acestea, niciun model nou de iPad nu a fost lansat anul acesta, deci este posibil ca lansarea să fie amânată pentru 2024.

Pe de altă parte, Ross Young, co-fondatorul și CEO-ul Display Supply Chain Consultants (DSCC), extrem de precis în predicțiile sale, a afirmat în 2022 că Apple lucra la un model de iPad Pro de 14.1 inch pentru 2023.

Toate cele trei modele noi de iPad Pro din 2024 vor fi alimentate de noul și performantul cip M3 SoC, cu 8GB RAM. Ecranele vor oferi o luminozitate de până la 3000 nits, iar tabletele vor suporta un nou Apple Pencil cu vârfuri magnetice interschimbabile, ideale pentru desen, proiectare tehnică și pictură. Se așteaptă ca Apple să introducă și o nouă tastatură Magic din aluminiu pentru modelele de top, cu două porturi USB-C și posibil o conectare prin MagSafe, în locul Smart Connector-ului.

De asemenea, se zvonește că noile modele de iPad Pro (2024) vor avea o versiune „software only” a Dynamic Island, un element care nu este necesar pentru a ascunde camera True-Depth pe iPad Pro, așa cum se întâmplă pe iPhone. În prezent, Dynamic Island se găsește doar pe modelele iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Anul acesta a fost primul în istoria iPad-ului în care Apple nu a introdus noi versiuni sau actualizări ale tabletelor, ceea ce ne face să ne așteptăm la surprize mari din partea companiei în 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple pregătește surprize pentru iPad Pro în 2024; OLED și un model uriaș de 14.1 inch

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă