Prima pagină » Apple pregătește terenul pentru Apple Watch X; Noutăți în design și monitorizare a sănătății

Apple pregătește terenul pentru Apple Watch X; Noutăți în design și monitorizare a sănătății

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-pregateste-terenul-pentru-apple-watch-x;-noutati-in-design-si-monitorizare-a-sanatatii

Apple se pregătește să dea o nouă față liniei sale de smartwatch-uri, și zvonurile spun că următorul mare hit ar putea fi Apple Watch X. Acest model ar veni la pachet cu un design ceva mai slim, așa că dacă te-ai săturat de ceasurile groase, ai motive de bucurie.

Se pare că Apple vrea să marcheze 10 ani de la lansarea primului Apple Watch, schimbând și numele dispozitivului. În materie de design, vorbim de o reducere de grosime între 10 și 15% față de modelele actuale, și un nou sistem de prindere a curelelor cu magneți. Adio compatibilitate cu vechile curele, dar salută un interior mai aerisit, care permite inclusiv mai multe funcționalități.

Povestea nu se oprește aici. Apple Watch X ar putea să păstreze celebra Digital Crown și să adauge un buton de acțiune suplimentar, ceva asemănător cu ce vedem la modelul Apple Watch Ultra. Ecranul? Deși se zvonea că o să vedem tehnologia microLED, se pare că Apple merge pe OLED, care promite să fie mai luminos și mai prietenos cu bateria.

Când vine vorba de sănătate, Apple nu se joacă. Noua jucărie ar putea fi primul ceas al lor care oferă monitorizare a tensiunii arteriale. Sunt și zvonuri despre o posibilă funcție de monitorizare a apneei în somn, dar oxigenul din sânge e încă un subiect sensibil din cauza unor probleme de patente.

Toate acestea sunt încă pe tărâmul zvonurilor, așa că ia-le cu o doză sănătoasă de scepticism.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple pregătește terenul pentru Apple Watch X; Noutăți în design și monitorizare a sănătății

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă