Prima pagină » ASUS ROG Phone 8 Ultimate a fost certificat în China și aflăm cât de rapid se va încărca bateria de 6000 mAh

ASUS ROG Phone 8 Ultimate a fost certificat în China și aflăm cât de rapid se va încărca bateria de 6000 mAh

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-rog-phone-8-ultimate-a-fost-certificat-in-china-si-aflam-cat-de-rapid-se-va-incarca-bateria-de-6000-mah

Pare că cei de la ASUS se grăbesc cu dezvoltarea smartphone-ului de gaming ROG Phone 8, asta dacă ne luăm după numeroasele leak-uri apărute online. Întâi am avut telefonul în varianta Ultimate listat în GeekBench, după care chiar compania taiwaneză a confirmat procesorul Snapdragon 8 Gen3 de la interior. Astăzi vine și o certificare. 

Mai precis, ASUS ROG Phone 8 Ultimate a fost certificat de către agenția China 3C, documente care scot la iveală suportul pentru alimentare rapidă la 65W, fără nici un upgrade față de predecesor. Cel mai probabil se păstrează și bateria de 6000 mAh iar dacă ești curios cât va dura o încărcare completă, află că vei avea nevoie de aproximativ 50 de minute, ceea ce nu sună rău.

ASUS ROG Phone 8 Ultimate

Noile telefoane de gaming ASUS vor avea CPU Snapdragon 8 Gen3, mult RAM și stocare, plus display-uri AMOLED. Pe varianta Ultimate vom primi acel flap pentru răcire a componentelor și ecran secundar color, în timp ce varianta de bază are ecran monocrom. 

Posibil ca debutul să vină în primăvară sau mai devreme dacă ASUS nu vrea să rateze startul în materie de telefoane cu SD 8 Gen3. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS ROG Phone 8 Ultimate a fost certificat în China și aflăm cât de rapid se va încărca bateria de 6000 mAh

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă