Prima pagină » Asus ROG Phone 8 Ultimate a trecut prin Geekbench

Asus ROG Phone 8 Ultimate a trecut prin Geekbench

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-rog-phone-8-ultimate-a-trecut-prin-geekbench
Asus ROG Phone 8 Ultimate

Următorul telefon de gaming din partea companiei taiwaneze pare să fie destul de aproape de momentul apariției oficiale. Asus ROG Phone 8 Ultimate tocmai a fost testat în Geekbench, acolo unde a și lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică.

Ce rezultate a reușit dispozitivul puteți vedea în fotografia alăturată.

Așa cum se întâmplă de obicei, prima dintre acestea este referitoare la chipset. Și, așa cum era de așteptat, dispozitivul va miza pe modelul Snadpragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, proaspăt lansat oficial și opțiunea de top pentru Androide. Unitatea testată a combinat acest chipset cu o memorie RAM impresionantă, de 24 GB.

Sistemul de operare cu care a venit în teste Asus ROG Phone 8 Ultimate a fost un Android 14. Peste el probabil că utilizatorii vor găsi ROG UI, o interfață proprietară special gândită pentru gaming.

Mai știm despre telefon că va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 65W pentru acumulatorul său. La nivel de zvonuri (absolut logice de altfel) știm că vom avea un display OLED cu rată de refresh mare.

Alte informații despre telefon nu avem pentru moment. Asus ROG Phone 8 Ultimate (și toată generația nouă) este așteptat să apară undeva în prima parte a anului viitor.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Asus ROG Phone 8 Ultimate a trecut prin Geekbench

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă