Prima pagină » ASUS ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro apar în randări cu iz oficial; Ce ne rezervă noile modele de gaming?

ASUS ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro apar în randări cu iz oficial; Ce ne rezervă noile modele de gaming?

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-rog-phone-8-si-rog-phone-8-pro-apar-in-randari-cu-iz-oficial;-ce-ne-rezerva-noile-modele-de-gaming?

În cadrul evenimentului CES 2024 pare că ASUS urmează să lanseze noua serie de smartphone-uri de gaming ROG Phone 8. Au apărut câteva teasere, am avut parte de câteva scăpări în online, dar iată că azi apare un leak de proporții. Vorbim despre randări cu iz realist pentru noile modele. Există chiar specificații pentru acestea. Mai jos avem detalii.

Informațiile sosesc prin intermediul publicației Windows Report. Pare că zvonurile au fost corecte, iar odată cu ROG Phone 8 compania va oferi un design complet nou pentru serie. Pare că vorbim despre panouri fabricate din sticlă în spate cu iluminare RGB pentru logo-ul ROG. Apar muchii drepte cu colțuri rotunjite, iar modulul foto are un profil îngust. ROG Phone 8 ar măsură 163.8 x 76.8 x 8.9 mm și al cântări 225 de grame.

Ambele modele primesc ecrane AMOLED de 6.78 inch în diagonală cu rezoluție FHD+ și refresh rate de 165Hz. Ecranele sunt protejate Corning Gorilla Glass Victus 2 și oferă o luminozitate de până la 2500 de nits. Primim CPU-uri Snapdragon 8 Gen 3, 12 GB de memorie RAM LPDDR5X pentru varianta de bază, respectiv 24 GB de RAM pentru modelul PRO. Ambele telefoane aduc stocare UFS 4.0 rapidă, până la 256 GB de stocare pe varianta Vanilla, respectiv 1 TB în cazul modelului Pro.

De remarcat că în acest an nu par să existe diferențe la nivel de design. Mai aflăm că în spate se află o camera principală de 50 MP cu senzor Sony IMX890. Apare o cameră ultrawide de 13 MP, una telephoto de 32 MP care oferă zoom optic 3X. În față s-ar afla un senzor selfie de 32 MP. Nu e clar dacă vor exista diferențe la capitolul foto / video în cazul variantei de bază. 

Sursa menționează că telefoanele vor rula Android 14 cu ROG UI aplicat peste, iar sub capotă vom găsi o baterie de 5500 mAh. Terminalele vor suporta standardul Quick Charge 5.0 și se vor încărca la 65W pe fir. În fotografii apar și două tipuri de huse + cooler-ul care vine amplasat în spate pentru extra-răcire.

Aflăm mai multe detalii pe 8 ianuarie, odată cu debutul oficial!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS ROG Phone 8 și ROG Phone 8 Pro apar în randări cu iz oficial; Ce ne rezervă noile modele de gaming?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă