Prima pagină » ASUS ROG Phone 8 Pro se crapă la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything (Video)

ASUS ROG Phone 8 Pro se crapă la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-rog-phone-8-pro-se-crapa-la-testul-de-rezistenta-al-lui-jerryrigeverything-(video)

Telefoanele ASUS ROG sunt apreciate pentru puterea lor, pentru accesorii şi pentru design, dar e un aspect la care cel puţin 2 modele nu au impresionat. E vorba despre rezistenţa la testul de îndoire al lui JerryRigEverything. ROG Phone 5 şi ROG Phone 6 s-au crăpat şi îndoit destul de uşor la testul YouTuberului. Iar ASUS ROG Phone 8 Pro pare să o apuce pe aceeaşi rută.

Chiar dacă telefonul s-a lansat de ceva vreme, el a ajuns de abia acum la JerryRig. Totul începe cu testul de zgâriere a ecranului, protejat de Gorilla Glass Victus 2. Se zgârie la nivelul 6 pe scara Mohs, cu urme adânci la nivelul 7. Ca şi la Samsung, butoanele sunt înlăturabile, dar nu se pot pune la loc, oricât de mult ai încerca. Posibil să fie vina certificării IP, conform YouTuberului.

El a mai abuzat şi ventilatorul AeroActive Cooler, iar la final avem şi momentul pe care îl aşteptăm cu toţii: îndoit din spate ROG Phone 8 Pro rezistă, dar îndoit din faţă, vedem că sticla din spate se crapă complet. E drept, se îndoaie mai greu decat ROG Phone 5 sau 6. JerryRig a profitat de ocazie pentru a scoate capacul de sticlă din spate şi a ne arăta bobina de încărcare wireless, dar şi mecanismul matricei LED care se iluminează în spate.

Vedem apoi şi mecanismele de răcire, inclusiv vapor chamber, heatpipe de cupru şi pasta termică. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS ROG Phone 8 Pro se crapă la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă