Prima pagină » Dorian Popa, mesaj plin de regrete după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Mă uit și plâng”

Dorian Popa, mesaj plin de regrete după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Mă uit și plâng”

de Roboțelul @ iDOR.info
dorian-popa,-mesaj-plin-de-regrete-dupa-ce-a-fost-prins-la-volan-sub-influenta-substantelor-interzise:-„ma-uit-si-plang”

Dorian Popa regetă situația în care se află.

Dorian Popa, mesaj plin de regrete după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise:

Dorian Popa și-a exprimat regretul față de situația în care se găsește, după ce a fost recent prins conducând sub influența substanțelor interzise. Cunoscutul vlogger a transmis un mesaj nou pe platformele de socializare, potrivit Libertatea.ro.

În data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de polițiștii rutieri din Ilfov și, în urma testării cu Drugtest, s-a constatat că se afla sub influența unei substanțe psihoactive, în special cannabis. Analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul testului cu Drugtest. De asemenea, Dorian Popa și-a recunoscut într-un video postate pe canalul său de Youtube.

Dorian Popa regretă situația în care se află

De această dată, artistul ar fi revenit cu un nou mesaj, din care reiese faptul că regretă ceea ce a făcut. Potrivit sursei menționate anterior, cântărețul, care a rămas și fără permisul de conducere, se uită cu tristețe la mașinas a sport, în valoare de 300.000 de euro, pe care nu o va mai conduce prea curând.

„Prostia costă. Mă uit și plâng… mă uit”, a transmis celebrul vlogger, în timp ce a distribuit o fotografie cu bolidul de 300.000 de euro, conform sursei citate.

Dorian Popa își prezenta în urmă cu ceva timp noua achiziție de lux. Artistul a fost mai mult decât încântat atunci când și-a privit pentru prima dată mașina visurilor în realitate, fiind un moment emoționant pe care l-a împărtășit cu publicul său: „Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil”, a spus Dorian Popa într-un vlog, fericit cu noua lui mașină în valoare de 300.000 de euro.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a mai explicat cântărețul.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Dorian Popa a oferit prima reacție în urmă cu câteva zile, după incidentul petrecut cu mai bine de o săptămână în urmă, când a fost oprit de polițiști și a fost depistat pozitiv sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea. Artistul admite că a făcut o greșeală clară, ținând cont de vârsta și experiența sa. El recunoaște că a fost testat pozitiv pentru cannabis în cadrul unui Drugtest și că regretă acest lucru.

„Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat cannabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…’

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dorian Popa, mesaj plin de regrete după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Mă uit și plâng”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă