Prima pagină » Cum arată casa lui Dorian Popa, după renovări. Artistul are propriul solar de bronzare – VIDEO

Cum arată casa lui Dorian Popa, după renovări. Artistul are propriul solar de bronzare – VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-arata-casa-lui-dorian-popa,-dupa-renovari.-artistul-are-propriul-solar-de-bronzare-–-video

În urmă cu 5 ani, Dorian Popa și-a construit casa visurilor sale în Domnești, lângă București, iar recent, a renovat-o. Influencerul a posta un videoclip pe YouTube cu turul complet al locuinței, unde a prezentat ce modificări a făcut, dar și cum și-a redecorat unele încăperi.

Dorian Popa a posta un videoclip cu turul complet al locuinței. FOTO: Instagram

Atunci când a decis să-și construiască vila, Dorian Popa  și-a dorit ca întreaga locuință să fie decorată cu alb, dar acum, după renovare, el a inclus multe nuanțe de gri în sufragerie, chiar și în dormitor.

„E un home tour în care veți vedea fiecare cămăruță a casei în care eu locuiesc. Și dacă tot a fost să fie cu o renovare la cinci ani de existență ne-am luat timpul necesar și am filmat în cel mai mic detaliu toate camerele din casă. Începem cu livingul, care este partea principală a casei, partea în care petrec cel mai mult timp atunci când stau acasă, care include și bucătăria open-space. Baia de jos este o cameră, o încăpere pe care ați văzut-o de prea puține ori. E baia oaspeților”, a prezentat artistul casa, care apoi a urcat la etaj, potrivit Libertatea.ro. 

„Am încercat să fac niște scări frumoase, ieșite din comun, speciale. Biroul este locul în care sunt extrem de mândru pentru că acolo, pe perete, vedem rezultatul miilor de ore de muncă. Apoi lounge-ul, un loc în care nu stau foarte mult, dar e un loc extrem de important pentru că are solarul”, a mai zis el. 

 La finalul videoclipului, el a prezentat garajul de lux, unde are mașina Lamborghini de 300.000 de euro. Ieșind afară din casă, Dorian Popa a prezentat terasa, dar și piscina. 

Renovarea casei lui Dorian Popa a venit în același moment când s-a aflat că artistul și Claudia Iosif, iubita lui, s-au despărțit după o relație de 11 ani. Ea s-a mutat într-o nouă locuință, la șase kilometri de artist. Are propria locuință, unde la parter a amenajat special pentru pisicile ei, notează sursa citată. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum arată casa lui Dorian Popa, după renovări. Artistul are propriul solar de bronzare – VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă