Prima pagină » Noul model de Dacia Duster a fost surprins din nou în teste / Lansarea celei de-a treia generații, tot mai aproape (FOTO) – B1TV.ro

Noul model de Dacia Duster a fost surprins din nou în teste / Lansarea celei de-a treia generații, tot mai aproape (FOTO) – B1TV.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
noul-model-de-dacia-duster-a-fost-surprins-din-nou-in-teste-/-lansarea-celei-de-a-treia-generatii,-tot-mai-aproape-(foto)-–-b1tv.ro

Noua Dacia Duster a fost surprinsă din nou pe străzile din România, motiv pentru care putem crede că lansarea acestui model a SUV-ului autohton este tot mai aproape.

Cea de-a treia generație a SUV-ului Duster este tot mai aproape de lansare. Modelul va veni cu un design nou, inspirat de conceptul Bigster. Anul viitor, Dacia ar trebui să lanseze pe piață acest model, însă până atunci producătorul are ca obiectiv testarea acestuia.

Noua Dacia Duster, în teste pe drumurile din România

Noul model al Dacia Duster este testat și pe străzile din România, așa cum arată fotografiile publicate pe Facebook. Dacia Duster III a putut fi observată pe un drum din România. Pozele de pe rețeaua de socializare arată un exemplar al noului model în timp ce era condus pe o autostradă.

Eveniment – 07 nov, 20:58

Noua Dacia Duster va avea un design diferit în comparație cu generațiile anterioare. Modelul observat pe străzile din România avea un aspect mai robust, cu linii drepte și pasaje ale roților mai angulare, scrie promotor.ro.

Dacia Duster III va fi primul model de la Dacia, de la originalul 1100, care va avea sistemul de frânare pe cu disc pe puntea din spate. De asemenea, noul model nu va fi disponibil pe motorină.

Autoturismul va avea și un sistem de propulsie hibrid, fiind astfel cel de-al doilea model hibrid din gama Dacia, după Jogger.

În 2025, Dacia vrea să lanseze SUV-ul Bigster, al treilea hibrid din gama sa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noul model de Dacia Duster a fost surprins din nou în teste / Lansarea celei de-a treia generații, tot mai aproape (FOTO) – B1TV.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă