Prima pagină » Theo Rose, prima imagine în care se poate vedea chipul fiului ei. La nici șase luni, Sasha a bifat deja primul zbor cu avionul

Theo Rose, prima imagine în care se poate vedea chipul fiului ei. La nici șase luni, Sasha a bifat deja primul zbor cu avionul

de Roboțelul @ iDOR.info
theo-rose,-prima-imagine-in-care-se-poate-vedea-chipul-fiului-ei.-la-nici-sase-luni,-sasha-a-bifat-deja-primul-zbor-cu-avionul

Theo Rose a distribuit prima imagine în care se poate vedea chipul lui Sasha

Theo Rose a devenit mama unui băiețel pe nume Sasha, pe 14 iunie. De atunci viața i s-a schimbat radical, iar Theo a fost nevoită să învețe cum poate îmbina sfera profesională cu cea personală. Recent, Theo Rose a susținut un concert în Cluj-Napoca, dar pentru că nu a dorit să se despartă de Sasha, a decis să-l ia și pe acesta în mica escapadă.

Theo Rose a distribuit pe contul de Instagram o imagine absolut adorabilă, care a făcut deliciul fanilor. În repsectiva imagine, Theo poate fi văzută în timp cel-l ține pe Sasha în brațe, la bordul avionului care îi purta spre Cluj-Napoca. Până în prezent, vedeta a evitat să-l expună pe Sasha publicului, așadar fanii încă nu cunosc dacă el a moștenit trăsăturile mamei sau pe cele ale tatălui, regizorul Anghel Damian.

theo-rose-primele-imagini-cu-sasha-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Reacția fanilor, după ce Theo Rose a publicat primele imagini cu fața micului Sasha, nu s-a lăsat mult așteptată. „Adorabili!❤️Două minuni: O minune mare și o minune mică!”, „Doamne, ce frumuseți!!”, „Oh ce profil frumos are copilașul tău! Cred ca este f frumos! Poate într-o zi ni-l vei arăta și nouă! Să vă bucurați de el ani mulți și fericiți!”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de fani, pe pagina de Instagram a vedetei.

Cât cere Theo Rose pentru un concert de 60 de minute

Theo Rose are un program încărcat. Este nevoită să-și împartă timpul între filmările pentru emisiunea „Vocea României” și concertele pe care le susține peste tot în țară. După nașterea lui Sasha, vedeta a revenit rapid la forma fizică pe care o avea înainte și nu a stat mult timp departe de scenă.

Conform celor de la Cancan, Theo Rose cere aproximativ 6.500 de euro pentru un concert de doar 60 de minute. Prețul poate ajunge, însă, și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex. Așadar, Theo muncește din greu, dar și recompensa pe care o primește este una pe măsură dacă ne gândim că există oameni care nu câștigă atât de mulți bani nici măcar în două sau trei luni de muncă asiduă.

Theo Rose are numai cuvinte de laudă despre Anghel Damian

Theo Rose formează un cuplu de aproximativ un an alături de regizorul Anghel Damian. Vedeta a vorbit, în nenumărate rânduri despre tatăl copilului ei, și a subliniat că se vede soție. Soția lui Anghel.

Conform ei, Anghel Damian este un bărbat inteligent, implicat, un profesionist desăvârșit și o persoană alături de care simte că poate evolua din toate punctele de vedere.

„E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic. Stăm în casă, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta și că s-a întâmplat așa repede. Și emoția frumoasă, fericirea, e greu de dus. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum. Poate că ne-am așteptat mult în adâncul sufletului. Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către Ilinca Vandici.

Sursă foto: Instagram PRO TV – Theo Rose

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Theo Rose, prima imagine în care se poate vedea chipul fiului ei. La nici șase luni, Sasha a bifat deja primul zbor cu avionul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type