Prima pagină » Prima tabletă din portofoliul POCO se află în dezvoltare și pare că va primi suport pentru stylus

Prima tabletă din portofoliul POCO se află în dezvoltare și pare că va primi suport pentru stylus

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-tableta-din-portofoliul-poco-se-afla-in-dezvoltare-si-pare-ca-va-primi-suport-pentru-stylus

Luna trecută apăreau pe web informații conform cărora POCO pregătește lansarea primei tablete din portofoliu. Ei bine, pare că device-ul chiar va exista, recent primind o certificarea EEC în Europa. Azi aflăm și un prim detaliu important cu privire la acest device. Se pare că tableta e reală și va suporta interacțiunea cu un stylus dedicat. Mai jos am detalii.

În baza de date FCC a apărut un nou gadget cu numărul de model „2407CMPBCG”, care va debuta drept „POCO Stylus”. Această certificare include un mockup ce dezvăluie într-un mod simplist designul. Seamănă cu un Apple Pencil, dar mai multe nu putem știi având în vedere că schema este extrem de simplistă. 

Conform listării acest stylus va opera între 2402 – 2480 MHz ca frecvență și va rula ca software „Kwak_Pen_FW_User_V0.0.6”. Important de menționat ar fi că acest accesoriu este unic și nu este similar cu nimic din portofoliul Xiaomi. Pare deci că nu e un simplu rebranding pentru un model deja lansat. 

După cum spuneam mai sus, detaliile legate de tabletă rămân în umbră momentan. Cumva ne putem aștepta la o variantă rebranduită a unei tablete din portofoliul Xiaomi sau Redmi, dar nu excludem posibilitatea ca POCO să ne surprindă cu un device cu totul nou. Aflăm mai multe informații în următoarea perioadă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima tabletă din portofoliul POCO se află în dezvoltare și pare că va primi suport pentru stylus

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă