Prima pagină » Prima ediție a expoziției Mureș Agro Expo Maros –

Prima ediție a expoziției Mureș Agro Expo Maros –

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-editie-a-expozitiei-mures-agro-expo-maros-–

În data de 11-12 mai, 2024 va avea loc prima ediție a Mureș Agro Expo Maros , în localitatea Gornești, județul Mureș. Evenimentul este organizat de către Departamentul de dezvoltare rurală din cadrul Asociației Visit Mures și a fost gândit ca o expoziție regională de agricultură și zootehnie, însoțită de un târg de produse agroalimentare.

Mureș Agro Expo Maros oferă o oportunitate unică atât pentru profesioniști cât și pentru publicul larg de a se familiariza cu cele mai noi inovații și tendințe din domeniul agricol. Pe parcursul celor două zile, peste 60 de companii și specialiști din domeniu își vor prezenta produsele și noile tehnologii.
De asemenea, organizatorii au pregătit numeroase activități, inclusiv prelegeri de specialitate , expoziții de mașini și unelte, expoziții de animale vii, programe pentru copii, precum și o variată ofertă gastronomică pentru toți participanții.
Intrarea la eveniment este gratuită.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima ediție a expoziției Mureș Agro Expo Maros –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type