Prima pagină » iPhone 16 Pro se Mărește, Samsung Galaxy S Ultra se Micșorează?

iPhone 16 Pro se Mărește, Samsung Galaxy S Ultra se Micșorează?

de Roboțelul @ iDOR.info
iphone-16-pro-se-mareste,-samsung-galaxy-s-ultra-se-micsoreaza?

Într-o mișcare surprinzătoare pe piața smartphone-urilor, două dintre cele mai mari companii de tehnologie, Apple și Samsung, par să adopte strategii diferite pentru modelele lor de vârf. Conform celor mai recente scurgeri de informații, Apple plănuiește să lanseze un iPhone 16 Pro cu un ecran mai mare, în timp ce Samsung intenționează să reducă dimensiunea ecranului pentru viitorul său Galaxy S Ultra.

iPhone 16 Pro – Mai Mare ca Niciodată

Apple se pregătește să lanseze iPhone 16 Pro, care va avea un ecran mai mare decât generațiile anterioare, cu un raport de aspect de 19.6:9. Acest model va fi cel mai mare iPhone din istorie, cu dimensiuni specifice de 149.6 x 71.45 x 8.25mm pentru iPhone 16 Pro și 163 x 77.58 x 8.25mm pentru iPhone 16 Pro Max. Această decizie vine după ce iPhone 13 mini a înregistrat vânzări slabe, determinând Apple să renunțe la versiunile mini ale iPhone-urilor.

Samsung Galaxy S Ultra – O Abordare Diferită

Galaxy Lineup & Fold Lite Related News:

After the S25, a new design code is set to be implemented, and simultaneously, there are reports of the consolidation of budget lineups like the Galaxy A series.

There is specific consideration to add a model to the existing FE lineup…

— Revegnus (@Tech_Reve) December 13, 2023

Pe de altă parte, Samsung pare să meargă în direcția opusă. Compania sud-coreeană ia în considerare lansarea unui Galaxy S Ultra cu un ecran mai mic comparativ cu seria Galaxy S23. Această schimbare este planificată pentru generația din 2025 și are ca scop concurența directă cu dimensiunile iPhone 15 Pro. Informațiile provin de la insiderul @Tech_Reve, care sugerează că Samsung ar putea introduce un smartphone mai mic, „similar cu iPhone Pro”.

Implicații pe Piața Smartphone-urilor

Aceste schimbări indică o evoluție interesantă în preferințele consumatorilor și strategiile companiilor. În timp ce Apple mizează pe ecrane mai mari pentru a atrage utilizatorii, Samsung pare să exploreze o nișă pentru dispozitive mai compacte, posibil pentru a oferi o alternativă celor care preferă telefoane mai ușor de manevrat. Rămâne de văzut cum vor fi primite aceste noi modele de către public și cum vor influența tendințele viitoare în designul smartphone-urilor.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iPhone 16 Pro se Mărește, Samsung Galaxy S Ultra se Micșorează?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă