Prima pagină » Motivul pentru care Delia nu mai merge la terapie: Îmi plângea de milă. Mă victimiza prea mult

Motivul pentru care Delia nu mai merge la terapie: Îmi plângea de milă. Mă victimiza prea mult

de Roboțelul @ iDOR.info
motivul-pentru-care-delia-nu-mai-merge-la-terapie:-imi-plangea-de-mila.-ma-victimiza-prea-mult

Delia a fost în centrul atenției în ultima perioadă din cauza declarațiilor controversate făcute în mediul online. După ce s-a confruntat cu numeroase reacții acide și comentarii negative din cauza ținutelor sale, cântăreața a recunoscut că a mers la terapie, însă lucrurile nu au decurs așa cum își imagina ea. 

În cadrul unui podcast, Delia a recunoscut că după doar două ședințe cu psihoterapeuta ei a ajuns la concluzia că nu este un mediu bun pentru ea, motiv pentru care a renunțat.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: „Vai, sărăcuța’. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu’.

Citește și: Delia, despre decizia de a nu avea copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori”

De asemenea, întrebată care crede că sunt semnele bătrâneții din punctul ei de vedere, Delia a explicat că atunci când devii părinte este clar că nu mai ești tânăr. Ei bine, nu s-a oprit aici cu declarațiile și a ținut să precizeze că și grijile îmbătrânesc foarte mult, mai ales atunci când ești persoană publică.

„Te responsabilizează foarte tare. Trebuie să devii un pic mai în vârstă decât ești ca să fii matur. Cred că, dacă ai foarte multe griji, dacă te interesează foarte mult mediul social și te raportezi foarte mult la asta, îmbătrânești”, a completat cântăreața.

De la declarațiile care s-au dus în zona întemeierii unei familii, Delia a vorbit și despre curiozitatea oamenilor în ceea ce privește decizia ei de a deveni sau nu mamă, care a creat un val de controverse în urmă cu mai mult timp.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii„. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a mai explicat Delia.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motivul pentru care Delia nu mai merge la terapie: Îmi plângea de milă. Mă victimiza prea mult

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type