Prima pagină » Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis… / De ce refuză să mai participe la reality show-uri

Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis… / De ce refuză să mai participe la reality show-uri

de Roboțelul @ iDOR.info
lora,-motivul-pentru-care-a-luat-o-pauza-de-la-televiziune:-nu-este-vorba-de-afacere,-ci-de-mostenirea-pe-care-o-am-de-la-mama-mea.-ea-a-avut-un-vis…-/-de-ce-refuza-sa-mai-participe-la-reality-show-uri

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lora a suferit extrem de mult după moartea mamei sale, astfel că de atunci aparițiile ei au fost din ce în ce mai rare. Nu, nu are legătură cariera ei cu pierderea celei care i-a dat viață, ci din contră. Artista își dorește tot ceea ce este mai bun pentru ea, însă totodată și să-i îndeplinească cel mai mare vis regretatei sale mame, care acum o veghează din Ceruri!

Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: „Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis...' / De ce refuză să mai participe la reality show-uri

Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: „Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis...' / De ce refuză să mai participe la reality show-uri

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Citește și: Lora a suferit o cădere nervoasă și a rămas fără bani, după moartea mamei sale: „Am fost la pământ…”

Citește și: „Devenise agresiv fizic. M-a păcălit, nu a vrut să avem un copil. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut’. Ce probleme a avut Lora în căsnicia cu Dan Badea

Citește și: Cum se înțelege Oana Ciocan cu mama lui Jador. „O pune la treabă, mai încolo la porci, săraca… Ce soacră obraznică ai!”

Citește și: Cum a slăbit Cristina Spătar 5 kilograme, fără diete drastice: ‘Mi-am făcut analize. Trebuie să elimin glutenul și lactoza’ / Ce i-a recomandat nutriționistul

Fără a anunța o retragere din televiziune sau pauza pe care a luat-o, Lora a pus bazele unei afaceri neașteptate, spre mulțumirea mamei sale și îndeplinirea marelui vis pe care-l avea. Mai concret, a pus muzica și cariera ei pe locul doi pentru a se axa pe un business de skincare, asta după moștenirea lăsată de mama ei. Mai concret, cea care i-a dat viață i-a lăsat o agendă cu rețete de creme, ea având și un laborator de-a lungul anilor. Acum, Lora a fructificat această pasiune a mamei sale și i-a transformat dorința în realitate!

„Mă duc la birou și mă ocup de businessul meu cu skincare, urmează să lansăm și make-up. Afacerea merge foarte bine, încă suntem în campania de luna martie. Am făcut o campanie foarte mare și a fost un succes fantastic. Am încurcat câteva chestii. Am vrut foarte tare să mă implic, să învăț, să iau totul din fașă, din zona de ambalare, primit comenzi și am muncit cot la cot cu echipa care s-a mărit. Ne-am mărit spațiul.

Am propriul meu birou acum. Totul merge foarte bine și vreau să sfătuiesc femeile să aibă curaj să își ducă visurile acolo unde trebuie, să și le împlinească. Aici nu este vorba de afacere, ci este vorba de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis pe care eu am vrut să îl îndeplinesc. Ea a avut un laborator, făcea formule fantastice, femeile îi mulțimeau cu lacrimi în ochi, iar pe mine m-a inspirat foarte mult. Mă bucur că a trăit suficient încât să vadă că am făcut primul produs.

Acum, după încă 3 ani, am făcut 12 produse și va crește și mai mult. Lucrez cu laboratoare foarte mari acum. Cel mai mare laborator din lume a luat legătura cu mine. Se întâmplă niște lucruri fanstatice. Ce îmi doresc eu foarte mult este să câștig timp pentru femei.’, a declarat Lora, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ionuț Ghenu o susține în afacere și are o funcție foarte importantă

Lora nu este singură pe acest drum! A luat o pauză de la muzică și televiziune, însă se axează alături de Ionuț Ghenu, iubitul ei, pe afacerea de familie pe care au lansat-o și care merge foarte bine, din spusele artistei. Ba mai mult, și Ionuț Ghenu se implică cot la cot cu ea și cu angajații, tocmai pentru ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine și să evolueze.

„Ionuț are biroul lui de șef. Este un om foarte important în companie. Ia decizii foarte curajoase, are încredere în mine, mă susține și îmi susține creativitatea. Este esențial în ceea ce fac. Am învățat să mă înconjor de oameni care pur și simplu se bucură de succesul meu și îl pot trăi alături de ei.

S-a întâmplat un lucru magic în viața mea, în ultima perioadă. Oamenii răi și invidioși s-au exclus singuri. Pur și simplu, cineva acolo sus a auzit niște discuții la care eu nu am asistat și a făcut în așa fel încât să se autoexcludă din viața mea, ceea ce mi se pare wow!’, a mai mărturisit Lora.

Lora nu mai vrea să mai participe la reality show-uri

Lora are mare planuri cu acest business, astfel că își dedică tot timpul companiei pe care a lansat-o și care se bucură deja de atenția multor femei. Prin urmare, nu doar că a pus pe plan secund muzica și televiziunea, ci nu mai vrea să participe nici la reality show-uri, precizând că are foarte mult de muncă și nu poate lăsa totul în baza altor persoane.

„Eu nu mai vreau! Lui Ionuț i-ar plăcea, dar mie nu. Acum avem atât de multă treabă, vrem să ducem compania pe cele mai înalte culmi. Vrem să fie la nivel internațional, pentru că merită.

Este un brand gândit de femei, pentru femei, pentru a face viața mai ușoară. Acum ne gândim și la jumătățile noastre masculine, așadar mă gândesc serios să lansez o gamă pentru bărbați, sub sigla noastră, și urmează niște produse fantastice, o gamă de produse care mă vor lansa pe primul loc!’, a mai povestit Lora pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis… / De ce refuză să mai participe la reality show-uri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă