Prima pagină » Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: Sunteți de toată jena

Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: Sunteți de toată jena

de Roboțelul @ iDOR.info
motivul-pentru-care-delia-a-anulat-concertul-din-miami.-fanii-au-rabufnit-dupa-ce-s-au-trezit-cu-usile-inchise:-sunteti-de-toata-jena

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

Cu doar câteva zile înainte, Delia se arăta entuziasmată că va avea primul turneu în SUA. Cu toate acestea, fanii au avut parte de o surpriză neplăcută când au ajuns la concertul programat în Miami. Mulți dintre ei și-au cumpărat bilete, dar la sosire au descoperit că ușile sălii erau închise.

Citește și: Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Din păcate, din motive de sănătate, Delia a fost nevoită să anuleze concertul, însă organizatori i-au anunțat pe fani mult prea târziu. Cei care au cumpărat bilet s-au trezit cu ușile închise, pe care era pus un afiș cu mesajul:  „Concertul din seara aceasta a fost anulat. Ne cerem scuze pentru inconveniență”. 

Incidentul i-a făcut pe fani să răbufnească pe rețelele de socializare, dezamăgiți că au mers degeaba la concert: „Ajungi în fața ușii închise!!! Disgusting (Dezgustător n.r)!!! Inclusiv în USA funcționați tot pe sistem românesc. Mă refer strict la organizarea dumnealor, care nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe din timp nu de alta, dar puteam să merg în Bahamas, la munte, să merg la Spa și nu să stau weekend-ul acasă. Să ajung duminica la un concert fantomă, care nu există …HALLOOOOO Organizarea …sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță”, a spus o tânără revoltată.

Citește și: Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

„A fost sold out tot!!! Lumea venea și se uitau la o ușă încuiată și nimeni să dea nicio explicație pentru că nu era nimeni, doar un bilet pe ușă. Nici măcar un email. Nu că nu s-a vândut…s-a vândut TOT”, a mai scris aceasta în secțiunea de comentarii.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: Sunteți de toată jena

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă