Prima pagină » Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani – Playtech Știri

Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
motivul-pentru-care-se-crede-ca-starea-lui-kate-middleton-e-mai-grava-decat-lasa-palatul-sa-se-stie.-detaliul-care-ii-ingrijoreaza-pe-fani-–-playtech-stiri

După o perioadă extrem de lungă de absență, toate agențiile de presă occidentale preluau o poză cu Ducesa de Wales și cei trei copii ai săi, în care părea zâmbitoare și bine. Numai că, lucrurile aveau să se schimbe, iar astfel au fost alimentate zvonurile privind starea de sănătate a lui Kate Middleton. Citește mai departe și află despre ce este vorba.

Starea de sănătate a lui Kate Middleton și poza controversată

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a emis o declarație în care a precizat că Ducesa de Wales a fost supusă unei „intervenții chirurgicale abdominale planificate”, care va necesita o nouă spitalizare de 10 zile, dar a refuzat să precizeze motivul operației.

În același comunicat se mai preczia faptul că ducesa nu-și va relua îndatoririle regale decât după Paște, dacă nu mai târziu. În februarie, prințul William a participat singur la Premiile BAFTA pentru film.

Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani

Pe 10 martie, agențiile de presă și tabloidele britanice erau într-o frenezie, după ce pe contul oficial de instagram al ducesei apărea o poză cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi, poză în care totul părea a fi bine, ducesa fiind extrem de zâmbitoare. Numai că de aici încep problemele și alimentarea unor zvonuri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton.

Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă

Personalul de la Palatul Kensington a publicat poza duminică, pe 10 martie, pe paginile oficiale de socializare ale cuplului regal, înainte de a o trimite agențiilor de presă selectate pentru a fi distribuită, așa cum se întâmplă de obicei cu imaginile distribuite de familia regală.

Cu toate acestea, în câteva ore, Reuters, AP și AFP au emis notificări „kill”, eliminând fotografia din propriile baze de date și solicitând clienților care au licențiat fotografia să o elimine și ei din publicațiile lor.

Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani

(foto: Instagram)

În anunțul lor, AP a spus: „Sursa a manipulat imaginea”, în timp ce AFP a invocat o problemă editorială. Reuters a declarat că a retras fotografia în urma unei „revizuiri post-publicație”.

Chiar și înainte ca fotografia să fie retrasă, aceasta a stârnit un interes intens, deoarece a fost prima dată când ducesa a fost văzută în public din ziua de Crăciun, când a participat la biserica din Sandringham, Marea Britanie, împreună cu familia sa.

Ducesa de Wales în comă?

După scoaterea pozei depe toate rețelele de presă, au apărut speculațiile cu privire la motiv, iar PR-ul ducesei emitea un mic comunicat în care Kate Middleton spunea că, de fapt, Prințul William s-ar fi jucat cu poza, care ar fi fost astfel editată. Multe din comentariile de pe rețelele de socializare, cu mult înainte de aceste explicații, arătau că, de fapt, poza ar fi fost editată.

Ulterior, o jurnalistă spaniolă, Concha Calleja, a agitat apele sugerând că starea de sănătate a lui Kate Middleton era mai gravă decât se recunoaște în mod public. Calleja a afirmat în emisiunea sa TV că deține informații din interior care sugerează că ducesa se află în mare pericol, fiind necesară plasarea ei într-o comă indusă medical din cauza unor complicații post-operatorii.

Palatul Kensington a respins rapid aceste afirmații, declarând pentru Newsweek că astfel de afirmații sunt ridicole și că prințesa „face progrese bune” pentru recuperarea sa post-operatorie.

Care este detaliul care îi îngrijorează pe fani

Săptămâna trecută a apărut o fotografie de paparazzi care le înfățișează pe ducesă și pe mama ei într-o mașină, cu Kate pe scaunul pasagerului. Imaginea neclară, în care ducesa poartă ochelari de soare mari, nu a ajutat prea mult la calmarea îngrijorării publicului cu privire la bunăstarea ei.

Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani

Dar zvonurile confrom cărora Kate Middleton ar putea să nu participe la parada militară anuală Trooping the Color, în timpul căreia familia regală apare întotdeauna la balconul Palatului Buckingham, au generat și mai multă polemică, având în vedere că numele ducesei de Wales era eliminat din lista participanților.

Lipsa acesteia de la eveniment a fost rapid conformată de palat săptămâna trecută, ceea ce a făcut ca zvonurile privind cauza absenței prelungite a lui Kate să se intensifice.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motivul pentru care se crede că starea lui Kate Middleton e mai gravă decât lasă Palatul să se ştie. Detaliul care îi îngrijorează pe fani – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă