Prima pagină » Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul concursului Vocea României: Știe să manipuleze publicul

Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul concursului Vocea României: Știe să manipuleze publicul

de Roboțelul @ iDOR.info
tudor-chirila,-acuzat-ca-a-influentat-rezultatul-concursului-vocea-romaniei:-stie-sa-manipuleze-publicul

„Vocea României” 2023 este Alexandra Căpitănescu, în vârstă de 19 ani, de la echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra a câștigat și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Însă, la scurt timp după ce a fost aflat câștigătorul, au apărut și primele acuzații și contestații.

Trofeul „Vocea României” 2023 a ajuns la Alexandra Căpitănescu. FOTO protv.ro

În finala de vineri seară a concursului „Vocea României” 2023, sezonul 11, s-au luptat patru finaliști: Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu&Theo Rose și Alex Maxim din echipa lui Smiley. Publicul a decis ca Alexandra Căpitănescu să fie „Vocea României”.

Există păreri pro și contra în ceea ce o privește pe tânăra câștigătoare. Destul de mulți fani consideră că Tudor Chirilă ar fi „influențat” într-o oarecare măsură rezultatul concursului. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Cine este Alexandra Căpitănescu 

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, tânăra are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

  Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta a dezvăluit pentru protv.ro că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta a murit acum patru ani.   




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul concursului Vocea României: Știe să manipuleze publicul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă