Prima pagină » Tudor Chirilă: „Am tot ce trebe’, mă bag la primărie”

Tudor Chirilă: „Am tot ce trebe’, mă bag la primărie”

de Roboțelul @ iDOR.info
tudor-chirila:-„am-tot-ce-trebe’,-ma-bag-la-primarie”

Duminica, 07 Aprilie 2024, ora 17:39

7057 citiri

Tudor Chirilă:

Tudor Chirilă FOTO Facebook/ Tudor Chirilă

Într-o postare virală pe Facebook, Tudor Chirilă (49 de ani) a anunțat că se înscrie în cursa pentru Primăria Bucureștiului.

„Gata, am tot ce trebe’, mă bag la primărie”, a glumit actorul și solistul trupei Vama. În realitate, Tudor Chirilă a ironizat o postare a lui Cristian Popescu Piedone, cel care a postat o imagine cu el „înrămat” între flori.

Wekendul trecut, Cristian Popescu Piedone a ieşit, alături de echipa sa de la PU-SL, la strâns de semnături. Candidatul a avut la el „măsuţă roz” şi a completat el însuşi listele cu susţinători. În tot acest timp, la dreapta sa a stat un tânăr care purta icoana Sfântului Gheorghe.

„Să nu-mi călcaţi pe adidaşii roşii, da vă rog eu, ca să nu mă deoache lumea! (…) Voi sunteţi puterea mea! Doamne ajută, vă mulţumesc oameni buni! Nu o să vă dezamăgesc! (…) Energia voastră, puterea voastră mă face să fiu cine sunt astăzi. Jur pe icoană că nu am s vă dezamăgesc!”, a spus candidatul.

Piedone a împărţit o ciocolată cu un alegător: „Dă ţigara aia jos din gură, am muşcat eu jumate, ia şi tu jumate!”. Candidatul a participat la transmisii live numindu-l „fratele” său pe un bărbat pe care atunci îl vedea prima dată.

„Cum a scăpat Sfântul Gheorghe de balaur, aşa VOM scăpa şi NOI, Bucureştiul, de balaurii politici! Cu şoşonii mei cei roşii, să nu mă deoache invidioşii, iau oraşul la pas, să-i ascult pulsul, vocea şi necazul!”, a scris Pideone, pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose nu exclude o alianţă electorală PSD şi PNL la alegerile prezidențiale. „Cu şanse mari de realizare”

Europarlamentarul social-democrat Mihai Tudose nu exclude o alianţă electorală între PSD şi PNL la alegerile prezidenţiale. El a punctat că o decizie va fi luată de cele două partide…

Trei motive pentru care primarul Capitalei nu mai are legitimitatea de altădată. „În majoritatea localităților, primarii câștigă cu scoruri mici”

Funcția de primar general al Capitalei este văzută, în ordine, drept a doua funcție din punctul de vedere al legitimității, după președintele României, prin prisma numărului de voturi cu…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tudor Chirilă: „Am tot ce trebe’, mă bag la primărie”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă