Prima pagină » Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-am pierdut puțin pe la altă stradă”

Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-am pierdut puțin pe la altă stradă”

de Roboțelul @ iDOR.info
tudor-ionescu-de-la-fly-project-a-recunoscut-ca-si-a-inselat-sotia:-„m-am-pierdut-putin-pe-la-alta-strada”

Tudor Ionescu de la Fly Project se bucură de succes în România și în străinătate, dar și de o viață personală împlinită. De aproape 20 de ani se iubește cu Anamaria, cu care s-a și căsătorit în 2015 și alături de care are o fetiță pe nume Ilinca. Viața de cuplu nu a fost totdeauna roz, iar artistul a recunoscut că și-a și înșelat soția. 

Tudor Ionescu o are alături de 19 ani pe Anamaria, fostă prezentatoare tv, actualmente decorator și designer de interior. Cei doi sunt în prezent concurenți la emisiunea „Power Couple”, unde demonstrează nu numai că sunt mai puternici împreună decât separat, dar unde au și făcut dezvăluiri despre relația lor. 

Citește și: Tudor de la Fly Project a dat jos 50 kg, dar nu a fost mulțumit: „După ce slăbești prea mult, nu ești bine”. Cât cântărește acum

Artistul de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția, acum mulți ani. Mai mult, a călcat strâmb alături de o femeie pe care și Ana o cunoștea. După o perioadă în care au stat despărțiți, cei doi și-au regăsit drumul unul în brațele celuilalt.

„Am avut o situație în care eu m-am pierdut puțin pe la altă stradă, dar Ana a fost înțeleaptă și a depășit momentul”, a recunoscut Tudor în emisiunea „Power Couple”.

„Noi am avut o situație dificilă când ne-am despărțit, dar nici atunci nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat eu că voi fi într-o astfel de situație. Nu prea sunt geloasă, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj. Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit eu în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a spus și Anamaria pe marginea acestui subiect.

Citește și: Fly Project, la Dimineața Blană: Când aveam 100 de kile, am căzut de 3 ori peste același om, la un concert

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: „M-am pierdut puțin pe la altă stradă”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă