Prima pagină » Actorul britanic Eric Idle continuă să lucreze la 80 de ani din motive financiare / Nu am visat niciodată că la o astfel de vârstă fluxurile de venituri vor scădea atât de dezastruos

Actorul britanic Eric Idle continuă să lucreze la 80 de ani din motive financiare / Nu am visat niciodată că la o astfel de vârstă fluxurile de venituri vor scădea atât de dezastruos

de Roboțelul @ iDOR.info
actorul-britanic-eric-idle-continua-sa-lucreze-la-80-de-ani-din-motive-financiare-/-nu-am-visat-niciodata-ca-la-o-astfel-de-varsta-fluxurile-de-venituri-vor-scadea-atat-de-dezastruos

Actorul britanic Eric Idle (foto stânga), unul dintre membrii celebrului grup umoristic britanic Monty Python, continuă să lucreze şi la vârsta de 80 de ani din cauza unor motive de natură financiară, a anunţat luni BBC, transmite Agerpres.

Actorul de comedie, care a interpretat personajul Sir Robin-nu-la-fel-de-curajos-precum-Sir-Lancelot în filmul „Monty Python And The Holy Grail” din 1975, a dezvăluit că a fost nevoit să îşi vândă casa în 2023.

„Nu ştiu de ce oamenii presupun mereu că noi suntem putrezi de bogaţi. (Grupul) Python a fost un dezastru din acest punct de vedere”, a declarat Eric Idle într-un mesaj distribuit pe reţeaua de socializare X.

„Nu am visat niciodată că la o astfel de vârstă fluxurile de venituri vor scădea atât de dezastruos”, a adăugat el. El a declarat că trupa Monty Python „deţine tot ceea ce am făcut noi vreodată în franciza Python” şi a sugerat că problemele istorice de management ar putea fi de vină pentru situaţia sa dificilă din prezent.

Atunci când a fost întrebat dacă un documentar Netflix ar putea să îl ajute, Eric Idle a utilizat o înjurătură atât la adresa acestui gen de film, cât şi a gigantului de streaming.

Dar a concluzionat: „Nu mă deranjează să nu fiu bogat. Prefer să fiu amuzant”.

Alături de Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones şi Michael Palin, actorul Eric Idle a înfiinţat trupa de comedie Monty Python în 1969.

După succesul uriaş obţinut de serialul lor de televiziune bazat pe scenete umoristice, grupul Monty Python a lansat şi cinci filme între 1971 şi 1983.

Eric Idle a creat musicalul medieval „Spamalot” în 2004, care a fost nominalizat la premiul Tony la categoria „cel mai bun musical” după ce a fost jucat pe Broadway. Cu toate acestea, Eric Idle a spus că acel spectacol „a făcut bani în urmă cu 20 de ani”.

În 2013, un producător al filmului „Monty Python And The Holy Grail” din 1975 a câştigat la Înalta Curte din Londra un proces intentat pentru drepturi de autor echipei de comedie Monty Python pentru a obţine o parte din încasările producţiei.

Eric Idle a asigurat vocea unui personaj din filmul de animaţie „Shrek The Third” şi, în 2014, a jucat în show-ul de varietăţi „Monty Python Live (Mostly)” alături de o parte din componenţa originală a acestui grup umoristic.

Ultimul spectacol susţinut în cadrul show-ului a fost difuzat în cinematografe din lumea întreagă pe 20 iulie 2014. Grupul umoristic a refuzat apoi o ofertă extrem de generoasă de a susţine un turneu mondial, iar Eric Idle a spus la acea vreme: „Atunci când îmbătrâneşti, când ajungi ca nişte bătrâni morocănoşi, începi să spui: ‘Nu-mi pasă de banii ăia nenorociţi, nu ies în oraş, stau acasă!’”.

Biletele pentru primul show din acea serie s-au epuizat în doar 43,5 secunde. Au costat între 27,5 şi 95 de lire sterline, însă multe dintre ele s-au vândut ulterior la preţuri mult mai mari după ce au fost puse în vânzare pe mai multe site-uri.

„Mentori grozavi”

În cele mai recente mesaje ale sale publicate pe reţeaua de socializare X, Eric Idle, care locuieşte în prezent la Los Angeles, le-a mulţumit fanilor pentru „cuvintele frumoase şi pentru încurajări” şi le-a dat asigurări că se simte bine.

„Sunt logodit şi scriu. Este lucrul pe care îl fac acum şi care îmi place cel mai mult. Să creez un nou spectacol. Ceva care mi se pare complet normal. Fac asta din 1963. Am învăţat multe. Dar am avut şi nişte mentori grozavi”, a adăugat el.

Eric Idle a dezvăluit în septembrie 2022 că a supravieţuit unui cancer pancreatic după ce a fost diagnosticat timpuriu – o performanţă rară în cazul acestui tip de cancer – şi a apărut apoi în concursul TV „The Masked Singer” difuzat în Statele Unite.

Alţi câţiva membri ai grupului umoristic Monty Python continuă să lucreze. La începutul lunii februarie, John Cleese a anunţat că a scris şi a creat un nou spectacol de teatru bazat pe sitcomul din anii 1970 „Fawlty Towers”, care va avea premiera pe 4 mai.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actorul britanic Eric Idle continuă să lucreze la 80 de ani din motive financiare / Nu am visat niciodată că la o astfel de vârstă fluxurile de venituri vor scădea atât de dezastruos

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă