Prima pagină » Actorul Jonathan Majors, cunoscut din rolurile din universul Marvel și Creed III, scapă de închisoare după ce a fost găsit vinovat de violență domestică

Actorul Jonathan Majors, cunoscut din rolurile din universul Marvel și Creed III, scapă de închisoare după ce a fost găsit vinovat de violență domestică

de Roboțelul @ iDOR.info
actorul-jonathan-majors,-cunoscut-din-rolurile-din-universul-marvel-si-creed-iii,-scapa-de-inchisoare-dupa-ce-a-fost-gasit-vinovat-de-violenta-domestica

Jonathan Majors, un actor în plină ascensiune la Hollywood înainte ca acuzațiile de violență domestică să-i afecteze cariera, a scăpat luni de închisoare, fiind în schimb condamnat la un an de consiliere pentru violență domestică, după ce a fost găsit vinovat că și-a atacat fosta iubită, relatează Reuters.

Jonathan MajorsFoto: Seth Wenig / AP / Profimedia

Sentința a fost impusă de judecătorul Michael Gaffey de la Curtea Supremă de stat din Manhattan, unde Majors a fost găsit vinovat pe 18 decembrie de agresiune de gradul trei și hărțuire de gradul doi, niciuna o infracțiune, împotriva lui Grace Jabbari.

Majors risca până la un an de închisoare, dar procurorii din biroul procurorului districtual din Manhattan au recomandat consilierea. De asemenea, trebuie să continue terapia și să stea departe de Jabbari.

La scurt timp după verdict, un purtător de cuvânt al Walt Disney, care deține Marvel Entertainment, a declarat că studioul l-a retras pe actor din proiectele viitoare.

Majors a interpretat un răufăcător cunoscut sub numele de Kang Cuceritorul în filmul „Ant-Man” și era programat să joace rolul principal în filmul „Avengers: The Kang Dynasty” care urma să fie lansat în 2026.

Ulterior, actorul a fost exclus din filmul biografic despre Dennis Rodman, în care urma să joace rolul celebrului baschetbalist american.

Actorul fusese arestat la 25 martie 2023 după o ceartă într-o maşină cu fosta sa iubită, Grace Jabbari, care a depus mărturie în timpul procesului la tribunalul din Manhattan.

Potrivit mărturiei sale, actorul ar fi atacat-o pentru a-şi recupera telefonul după o ceartă în maşină, apucând-o violent de braţ şi lovind-o la cap. Avocaţii lui Jonathan Majors au pledat pentru nevinovăţia totală a acestuia.

Lansat cu rolul din „The last black man in San Francisco” (2019), actorul a jucat şi în filmul lui Spike Lee „Da 5 Bloods” (2020), urmat de serialul HBO „Lovecraft Country” şi „Creed III”, continuarea seriei „Rocky”.

Apoi a păşit în universul Marvel cu serialul „Loki”, şi filmul „Ant-Man and the Guepe: Quantumania”, în care a jucat rolul unui răufăcător, Kang.

Jabbari l-a dat în judecată luna trecută pe Majors pentru defăimare, agresiune și provocarea suferinței emoționale, într-o plângere civilă depusă la tribunalul federal din Manhattan.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actorul Jonathan Majors, cunoscut din rolurile din universul Marvel și Creed III, scapă de închisoare după ce a fost găsit vinovat de violență domestică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă