Prima pagină » Actorul Ian Gelder, cunoscut din Game of Thrones’, a murit la 74 de ani

Actorul Ian Gelder, cunoscut din Game of Thrones’, a murit la 74 de ani

de Roboțelul @ iDOR.info
actorul-ian-gelder,-cunoscut-din-game-of-thrones’,-a-murit-la-74-de-ani

Actorul britanic Ian Gelder, care a interpretat rolul lui Kevan Lannister în serialul dramatic fantastic „Game Of Thrones”, a murit la vârsta de 74 de ani, la cinci luni după ce a fost diagnosticat cu cancer de căi biliare, conform DPA/PA Media.

Actorul britanic Ian Gelder, în „Game Of Thrones”Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

„Cu o imensă tristeţe şi cu inima frântă în milioane de bucăţi postez aici pentru a anunţa decesul celui care mi-a fost soţ drag şi partener de viaţă, Ian Gelder”, a scris actorul Ben Daniels, pe Instagram.

Potrivit acestuia, Ian Gelder a fost diagnosticat cu cancer al căilor biliare în decembrie, iar marți a încetat din viaţă, la ora 13:07.

„Mi-am întrerupt orice activitate profesională pentru a-l îngriji, dar niciunul dintre noi nu a bănuit că totul se va petrece atât de rapid”, a mai scris actorul Ben Daniels.

Daniels a spus că Gelder a fost „stânca” lui de-a lungul celor peste 30 de ani de relaţie.

„Dacă nu eram împreună, vorbeam unul cu celălalt în fiecare zi. A fost cea mai bună, cea mai spirituală şi iubitoare fiinţă umană. A fost un actor minunat minunat şi toţi cei care au lucrat cu el au fost impresionaţi de inima şi de lumina lui. Sincer, nu ştiu ce voi face fără el alături”, a mai spus Ben Daniels, în vârstă de 59 de ani.

De-a lungul carierei sale de decenii, Ian Gelder a întruchipat și personajele Mr. Dekker din „Torchwood: Children Of Earth”, Charles, bibliotecarul erudit din „His Dark Materials” şi Zellin din „Doctor Who”.

Ian Gelder a jucat, de asemenea, în serialele TV „London’s Burning” şi „Poirot”, dar şi în piese de pe West End şi la Teatrul Globe din Londra. (Sursa: Agerpres)




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actorul Ian Gelder, cunoscut din Game of Thrones', a murit la 74 de ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type