Prima pagină » Andreea Marin, luată în vizor de Dana Budeanu. „Zâna Surprizelor” nu va fi deloc mulţumită: „Marş!”

Andreea Marin, luată în vizor de Dana Budeanu. „Zâna Surprizelor” nu va fi deloc mulţumită: „Marş!”

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-marin,-luata-in-vizor-de-dana-budeanu.-„zana-surprizelor”-nu-va-fi-deloc-multumita:-„mars!”

Dana Budeanu i-a bătut obrazul Andreei Marin, după ce în ultimele săptămâni a vorbit plină de patos despre transformarea sa fizică. „Zâna Surprizelor” a slăbit peste 15 kilograme, revenind la silueta pe care o avea în liceu, cu ajutorul dietelor, sportului și a exercițiilor fizice. Foto

Cum ar fi slăbit Andreea Marin

Transformarea fizică a Andreei Marin a reprezentat subiect de primă pagină pentru ziarele mondene din România, în ultimele săptămâni. Fosta jurnalistă, poreclită „Zâna Surprizelor” datorită emisiunii prezentate în urmă cu mulți ani la Pro TV, a reușit să scape de peste 15 kilograme.

Andreea Marin a reușit, după multe eforturi, să atingă numărul de kilograme pe care îl avea în liceu. Vestea a fost surprinzătoare pentru mulți, urmăritorii săi întrebându-se cum a reușit vedeta să atingă o astfel de performanță, având în vedere că are și 49 de ani, iar metabolismul lucrează diferit.

Citește și: Singura dieta pe care o ţine Andreea Marin. Slăbeşte rapid cu aceste trucuri, nu a renunţat la nimic

Problemele cu care s-ar fi confruntat

În primă fază, Andreea Marin a declarat că a decis să slăbească din cauza unor probleme de sănătate cu care s-ar fi confruntat și despre care a aflat, de la medic, că au fost declanșate din cauza masei corporale prea mari. Specialistul i-a recomandat vedetei să aibă grijă la alimentație.

Andreea Marin a spus că a reușit să atingă numărul de kilograme pe care trebuia să-l aibă, pentru a fi bine din punct de vedere medical. Ar fi dorit, totuși, să scape de mai mult țesut adipos, astfel încât nu a renunțat la planurile sale. Astăzi, are silueta pe care o avea tocmai pe vremea liceului.

Cum ar fi ajutat-o dietele și sportul

În spațiul public, Andreea Marin a precizat că a urmat unele diete, ce presupuneau anumite restricții alimentare, pentru a reuși să scape de numărul de kilograme în plus. Programul alimentar ar fi totuși foarte bogat în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine.

Pe lângă grija la alimentație, fosta jurnalistă a susținut că are grijă să facă și multă mișcare. Per ansamblu, a pus slăbitul său mai mult pe seama voinței reale și a dispoziției de a învăța, nu atât de mult pe schimbările făcute în viața ei de zi cu zi.

Citește și: Reacţia Danei Budeanu după ce Andreea Marin nu ar fi recunoscut-o. Jocul de rol care a făcut deliciul românilor: „Ca să vezi că nu te cunoaşte chiar toată lumea”

Dana Budeanu îi bate obrazul Andreei Marin

În toată această situație, intervine controversata Dana Budeanu. Creatoarea de modă i-a bătut obrazul Andreei Marin, după multe săptămâni de tăcere, făcând-o practic mincioasă. Bruneta a sugerat că, de fapt, metoda prin care fosta jurnalistă ar fi reușit să slăbească ar fi alta.

„Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Marș”, este mesajul publicat de Dana Budeanu pe platformele sociale, ce a stârnit multe semne de întrebare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Marin, luată în vizor de Dana Budeanu. „Zâna Surprizelor” nu va fi deloc mulţumită: „Marş!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type