Prima pagină » Acer lansează trotineta electrică Predator Extreme: E inspirată de vehicule offroad, are motor de 960W și îți permite să faci acrobații

Acer lansează trotineta electrică Predator Extreme: E inspirată de vehicule offroad, are motor de 960W și îți permite să faci acrobații

de Roboțelul @ iDOR.info
acer-lanseaza-trotineta-electrica-predator-extreme:-e-inspirata-de-vehicule-offroad,-are-motor-de-960w-si-iti-permite-sa-faci-acrobatii

În urmă cu un an Acer a ales să lanseze un prim vehicul electric sub gama eMobility. Pe atunci debuta bicicleta electrică de oraș ACER ebii, model cu funcții AI pentru optimizarea consumului de energie. În 2024 compania extinde gama eMobility prin prezentarea trotinetei electrice Predator Extreme. Vehiculul a fost prezentat în cadrul Taipei Cycle 2023 și va fi disponibil și în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2024. Mai jos avem toate detaliile!

Trotineta electrică are un design „agresiv”, ca de gaming. Escooter-ul a fost proiectat pentru a transporta puterea și performanța unui vehicul off-road în cadrul său compact din fier. Vine cu sistem dublu de suspensie și are parte de un amortizor cu arc în spate pentru o stabilizare cât mai bună chiar și pe teren accidentat. Puterea motorului este de 960W și aduce un cuplu ridicat de 40nm. 

Anvelopele au 10 inch și vin cu protecție IPX5, oferind conducătorilor libertatea de a explora orice teren. Predator Extreme are un design orientat spre față și un centru de greutate redus, astfel că oferă o manevrabilitate mai mare și permite deplasarea pe dealuri abrupte, trasee înguste, pante descendente. Construcția robustă permite chiar realizarea de acrobații precum rotiri, sărituri, salturi de bordură și multe altele. 

Viteza oferită este de maxim 25 km/h, iar bateria de 10.5Ah se încarcă în doar 4h și poate fi înlocuită la nevoie. Ea asigură o autonomie de 35 de kilometri cu o singură alimentare.

După cum spuneam mai sus, trotineta Acer Predator Extreme sosește în Europa în al doilea trimestru din acest an. Prețul de pornire este de 1299 de euro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Acer lansează trotineta electrică Predator Extreme: E inspirată de vehicule offroad, are motor de 960W și îți permite să faci acrobații

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type